Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
24. 6. 2023,
8.00

Osveženo pred

9 mesecev, 4 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04

Natisni članek

premiera Sally Hawkins Nicole Kidman

Sobota, 24. 6. 2023, 8.00

9 mesecev, 4 tedne

S to vlogo so se ji izpolnile otroške sanje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04

Nocoj ob 20. uri bo na Planetu družinska komedija Medvedek Paddington. V glavni vlogi igrata Sally Hawkins in Hugh Bonneville, poleg njiju pa v vlogi zlobnice nastopa tudi Nicole Kidman, ki je v enem izmed intervjujev razkrila, zakaj so se ji s to vlogo izpolnile sanje iz otroštva.

Agentka Nicole Kidman je sprva razmišljala, da bi ponudbo za igranje v družinski komediji Medvedek Paddington (Paddington) zavrnila, še preden bi jo Kidmanovi sploh predstavila, saj je bila prepričana, da igralka ne bo zainteresirana. Naposled je ponudbo mimogrede le omenila in bila nadvse presenečena nad odzivom Nicole Kidman, ki si je vloge izjemno želela, saj je navdušena nad knjigami Michaela Bonda, ki predstavljajo tudi podlago za scenarij.

Jutro na Planetu
Planet TV Poglejte, kdo stoji za zabavnimi napisi na avtocestah #video

V družinski komediji igralka tako nastopa v vlogi zlobnice, o čemer je razkrila: "To me popolnoma nič ne moti. Jaz sem si samo želela ustvariti film za moje otroke. Če sem iskrena, sem tudi kot otrok med gledanjem risank vedno razmišljala o igranju zlobnih karakterjev." Kidmanova je sicer svojo vlogo vzela zelo resno. Za snemanje enega prizora se je morala naučiti vrteti in metati nože. To ji je šlo tako dobro od rok, da so jo snemalci prosili, naj to počne malce bolj nežno, saj snemajo otroški film. Igralka je razkrila, da ji to ni uspelo, zato so te prizore iz filma izrezali.

Paddington | Foto:

Nicole je nato pojasnila, zakaj se je tako razveselila priložnosti za sodelovanje v tem filmu: "Moja kariera je kot vožnja z vlakcem smrti. Vse svoje odločitve sprejemam naključno, spontano, za nekatere morda celo nenavadno. Že res dolgo pa nisem posnela filma, ki bi ljudi spravil v dobro voljo. Vsi so imeli temačne zgodbe. Vesela sem, da sem spet posnela film, katerega bomo lahko pripeljali gledat tudi svoje otroke."

Riba, raca, rak
Planet TV Gostje so bili povsem iz sebe, ko so zagledali to #video

Igralka je v zaključku razkrila, da si je zaradi navdušenja nad medvedkom Paddingtonom že od malih nog želela, da bi ta živel z njo. "S tem filmom so se mi uresničile otroške sanje, saj boljše realizacije, kot je bilo snemanje tega filma, zagotovo ne bom več deležna," je še dodala.

Družinska komedija Medvedek Paddington bo na Planetu nocoj ob 20.00. Zatem ob 21.50 sledi komedija Blondinka s Harvarda 2. 

Prihodnjo soboto bo na Planetu tudi nadaljevanje Medvedek Paddington 2.

Riba, raca, rak
Planet TV Ne boste verjeli, kako je komik pripravil sladico #recept
Riba, raca, rak
Planet TV "Nisem vedel, ali naj se smejem ali jočem," je priznal razočarani Igor #video
Riba, raca, rak
Planet TV Priljubljena pevka je svoje goste s pojedino popeljala v Grčijo #recept

 

Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte