Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
25. 6. 2023,
8.00

Osveženo pred

10 mesecev, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23

Natisni članek

CJ Perry Bruce Willis akcija znanstvena fantastika

Nedelja, 25. 6. 2023, 8.00

10 mesecev, 1 teden

Ob pogledu nanj je soigralka občutila izjemno strahospoštovanje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23

Na Planetu si boste lahko nocoj ob 20. uri ogledali znanstvenofantastično akcijo Kozmični greh (Cosmic Sin), v kateri bo poleg Brucea Willisa nastopila tudi nekdanja profesionalna rokoborka Catherine Joy Perry - CJ oziroma Lana. V enem od intervjujev je spregovorila, kako je bilo na snemanju sodelovati s tako znanim in uspešnim zvezdnikom.

Zgodba filma se odvija leta 2524, štiri stoletja po tem, ko je človeštvo začelo kolonizirati druge planete. Upokojenega generala Jamesa Forda (Bruce Willis) vpokličejo nazaj v vojsko, saj je sovražna enota vesoljcev napadla vojake na oddaljenem planetu. Grožnja proti človeštvu se kmalu sprevrže v medzvezdno vojno, ko skuša Ford z ekipo elitnih vojakov preprečiti preteči napad, preden bo prepozno.

Bruce Willis kot James Ford v filmu Kozmični greh. | Foto: promocijsko gradivo Bruce Willis kot James Ford v filmu Kozmični greh. Foto: promocijsko gradivo

Catherine Joy Perry, znana tudi kot Lana, v filmu nastopa v vlogi ene od elitnih vojakinj, ki pomaga upokojenemu generalu rešiti človeštvo. "Sem velika ljubiteljica in oboževalka znanstvene fantastike, to pa je moj prvi film iz tega žanra, v katerem sem kadarkoli sodelovala. Bilo je zelo razburljivo," je zvezdnica povedala o svojem sodelovanju pri filmu in poudarila, da so ga snemali v času epidemije, zato predstavlja pomembno vzporednico s tistim časom, ko se je človeštvo prav tako borilo proti neznani grožnji.

CJ Perry v prizoru iz filma Kozmični greh. | Foto: promocijsko gradivo CJ Perry v prizoru iz filma Kozmični greh. Foto: promocijsko gradivo

Igralka je imela pri tem filmu prvič priložnost sodelovati z zvezdnikom Bruceom Willisom. "To je bilo vrhunsko," ni mogla skrivati navdušenja. CJ je poudarila, da je zelo hvaležna za takšno priložnost na področju igralstva, vseeno pa razkrila, da je na začetku občutila precej strahospoštovanja do Willisa: "Ko ga vidiš, kako se obnaša, ti je takoj jasno, zakaj je takšna filmska zvezda. Ima tudi izjemno karizmo, ki vsakogar prevzame, tudi če v nekem igranem prizoru samo šepeta."

Znanstvenofantastično akcijo Kozmični greh (Cosmic Sin) si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 20. uri! Ne zamudite pa še akcije Ugrabljena (Taken), ki bo sledila ob 21.50! Od ponedeljka do petka boste na Planetu lahko spremljali kuharsko oddajo Kuharski mojster: Naslednja stopnja.

Liam Neeson
Planet TV Liam Neeson: Tega na snemanju ne bi smel storiti
Riba, raca, rak
Planet TV Ne boste verjeli, kako je komik pripravil sladico #recept
Riba, raca, rak
Planet TV Mikič pevki podelil najnižjo oceno doslej #recept
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte