SiolNET. Planet TV Filmi in serije
6,76

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Mislili so, da je zvezdnica vsak dan pijana, a resnica je bila povsem drugačna

6,76

termometer

V soboto po kvizu Piramida sreče z voditeljem Jonasom Žnidaršičem si boste lahko premierno na slovenskih televizijah ogledali triler Dekle na vlaku (The Girl on the Train) z Emily Blunt v glavni vlogi. Med snemanjem filma so bili soigralci zvezdnice zaskrbljeni zaradi njenega vedenja in celo mislili, da na skrivaj pije.

Dekle na vlaku Planet TV Sobotna filmska premiera: Dekle na vlaku

V filmu, posnetem po knjigi Paule Hawkins, Emily Blunt igra ločeno alkoholičarko, zaradi njenega vedenja na snemalnem prizorišču pa so nekateri postali zaskrbljeni. "Ves čas sem bila zelo utrujena, kar ni značilno zame, zato so začeli sumiti, da sem začela piti, da bi se lažje vživela v svojo vlogo. Nikoli nisem igrala nekoga, ki bi bil tako na robu obupa."

Emily Blunt v filmu Dekle na vlaku | Foto: Emily Blunt v filmu Dekle na vlaku

"Toda za to, da sem bila tako utrujena, ni bila kriva vloga. Tisto, česar nihče ni vedel, je bilo, da sem ravnokar izvedela, da sem noseča s svojim drugim otrokom, vendar nisem hotela, da bi kdo mislil, da to uporabljam kot izgovor."

Girl on the train | Foto:

Kljub vsemu je igralka čez čas novico morala deliti vsaj z nekaterimi soigralci, med drugim z Lukom Evansom, saj ju je čakal skupni prizor divjega prepira. "Tik pred snemanjem prizora mi je prišepnila, da je štiri mesece noseča. Mislim, da sem bil eden prvih, ki je to izvedel," je povedal Evans. "Pravzaprav mi je morala povedati, saj sem jo ravno nameraval vreči po sobi," je še povedal v smehu.

Exatlon Planet TV Poglejte, kdo vse se bo preizkusil na najtežji televizijski preizkušnji

Igralka je po koncu snemanja filma povila hči Violet, ki se je pridružila njeni dve leti starejši hčerki Hazel.

Premiera meseca Dekle na vlaku (The Girl on the Train) bo na sporedu v soboto ob 21.20. Pred tem ne zamudite kviza Piramida sreče z Jonasom Žnidaršičem.

Piramida sreče Planet TV Z novimi epizodami se vrača kviz Piramida sreče Ambasadorjeva hči Planet TV Odkrijte skrivnost Ambasadorjeve hčere Planet Vau Planet TV Sanji Grohar je do voditeljskega mesta pomagalo tole #video Modra ekipa Exatlon Planet TV To je modra ekipa izzivalcev Exatlona Exatlon Planet TV "Tudi vegani delajo napake, jaz se držim rastlinske prehrane" #video
Spremljajte nas tudi na omrežjih FacebookInstagram in Twitter. 
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin