SiolNET. Planet TV Exatlon
0,09

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

"Tudi vegani delajo napake, jaz se držim rastlinske prehrane" #video

0,09

termometer

Na Planet že v ponedeljek ob 19.45 prihaja najtežja televizijska preizkušnja te jeseni! Na neverjetnih poligonih Exatlona bomo videli tudi Denisa Porčiča Chorchypa, ki je zadnje mesece posvetil rastlinski prehrani.

Exatlon Planet TV Poglejte, kdo vse se bo preizkusil na najtežji televizijski preizkušnji

Eno od najpogostejših vprašanj, ki jih dobi trener borilnih veščin Denis Porčič Chorchyp, je, kako do takšnih mišic. Čeprav redno skrbi za gibanje in prehrano, pa bomo lahko njegovo kondicijo ocenili v novi oddaji Exalon, ki prihaja na Planet. Spoznali ga bomo kot tekmovalca Rdeče ekipe. Denis zelo rad raziskuje in proučuje, kaj vse zmore človeško telo in pri čem so še mogoče izboljšave. Zadnje mesece se je posvetil rastlinski prehrani.

Ali je postal vegan, prisluhnite spodaj:

Zadnje mesece se počuti še boljše, mišice je še bolj izoblikoval, a ne zaradi priprav na Exatlon. Četudi bo šlo za težko športno preizkušnjo, je to želel zaradi samega sebe.

Uspelo mu je, še več, takšen način prehranjevanja mu je tako všeč, da razmišlja, da bi kar nadaljeval. Do uspeha pa je prišel z vztrajnostjo, organizacijo obrokov in samodisciplino.

Boste navijali za rdečo ali modro ekipo? Svojega favorita izberite že v ponedeljek, 6. septembra, ob 19.45 na Planetu!
  Modra ekipa Exatlon Planet TV To je modra ekipa izzivalcev Exatlona Exatlon Planet TV Tako gibčni so tekmovalci najbolj športne preizkušnje #video Exatlon Planet TV Tako postavne so tekmovalke novega TV-šova #foto Exatlon Planet TV "Nimam strahov, zame obstajajo le izzivi" #foto
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin