SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,30

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Premiera meseca

Igralec je bil prepričan, da ga zvezdnik sovraži: Svet se mi je podrl

0,30

termometer

V nedeljo ob 20. uri si boste na Planetu lahko ogledali odlično akcijsko kriminalko Gospodje (The Gentlemen) z odlično igralsko zasedbo, ki je Planetova premiera meseca. V filmu igra tudi Henry Golding, ki je bil ob prvem srečanju z Matthewem McConaugheyem prepričan, da ga zvezdniški soigralec sovraži.

Gopodje (The Gentlemen) Planet TV Planetova premiera meseca je uspešnica režiserja Guya Ritchieja Gospodje

"Spomnim se, ko sem prišel prvi dan na snemanje in razmišljal, da bom odslej najboljši prijatelj Matthewa McConaugheya. Hodila bova na nedeljske sprehode v park, šla bova na večerjo, najini ženi bosta najboljši prijateljici, ob sobotah bom z njim hodil na jogurt," je v oddaji Jimmyja Fallona povedal igralec Henry Golding.

Henry Golding, Matthew McConaughey in Charlie Hunnam v filmu Gospodje (Gentlemen) | Foto: promocijsko gradivo Henry Golding, Matthew McConaughey in Charlie Hunnam v filmu Gospodje (Gentlemen) Foto: promocijsko gradivo

Ko se je igralec na snemanju predstavil oskarjevcu, se ni zavedal, da bo McConaughey ostal v liku. Golding v uspešnici Guya Ritchieja namreč igra vlogo nekoga, ki želi liku, ki ga v filmu igra Matthew McConaughey, speljati bogastvo.

Tri sestre Planet TV Lepa igralka je ob branju tega scenarija zajokala

"Samo pogledal me je s tem ubijalskim pogledom in rekel 'Jaz sem McConaughey'," se je spominjal Golding in dodal: "Nihče mi ni rekel, da ostaja v liku, in ker se najini liki v filmu sovražijo, sem mislil, da me res sovraži. Moj svet se je v tistem trenutku sesul."

Henry Golding | Foto: promocijsko gradivo Henry Golding Foto: promocijsko gradivo

Toda kmalu zatem je spoznal, da je to samo zvezdnikov način dela, da na snemalnem prizorišču pogosto ostane v svojem liku. Ko nista imela skupnih prizorov je bil McConaughey po njegovih besedah nadvse prijazen in spoštljiv človek.

Gospodje | Foto: promocijsko gradivo Foto: promocijsko gradivo

Film odlikuje izjemna igralska zasedba na čelu z Matthewem McConaugheyem, Colinom Farrellom, Hughom Grantom in Charliejem Hunnamom.

Akcijsko kriminalko Gospodje (The Gentlemen) si boste na Planetu lahko ogledali v nedeljo ob 20. uri. Ob 22.20 sledi zabavni akcijski film z Ryanom Reynoldsom Deadpool 2.

Kolo sreče Planet TV Eksplozija veselja v Kolesu sreče: tekmovalka osvojila glavno nagrado! #video Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Nevesta razkrila šokanten razlog za izstop iz svoje vere Planet TV Planet TV Dobitnica avtomobila je učiteljica, ki odhaja na prvo vožnjo na... #video Tri sestre Planet TV Poglejte, kdo je kdo v novi seriji Tri sestre #foto  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin