Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
8. 11. 2022,
22.03

Osveženo pred

1 leto, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,99

Natisni članek

Natisni članek

Exatlon Planet TV

Torek, 8. 11. 2022, 22.03

1 leto, 10 mesecev

Exatlon

Poglejte, kako je Pina ganila Tea do solz #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,99

Na poligonu Zlata mrzlica je tekmovalce tokrat čakala tekma za prednost in za motivacijo. Presenetljivo suvereno je slavila ekipa Triglav, ki si je priigrala veliko prednost na naslednji tekmi za obstoj, za dodatno motivacijo pa so si ogledali še videosporočila svojih najbližjih. Večer se je zato končal precej čustveno.

Da tokratna prednost za zmagovalno ekipo ne bo kar tako, je že na začetku namignil voditelj Jure Košir, ko je vnaprej razkril enega od treh mogočih bonusov: prepoved igranja za enega od nasprotnikov za vso tekmo.

Exatlon
Planet TV Člani ekipe Triglav tarnajo nad razmerami v baraki #video

Tokrat so si prvo točko priigrali v ekipi Jadran. A dobre obete sta jim hitro pokvarila naslednja dva nastopa, ki so jih dobili rdeči. 2:1 za Triglav. Naslednje tri dvoboje so dvakrat slavili pri Jadranu, enkrat pa pri Triglavu. Izenačenje pri 3:3 je kazalo na še eno uravnoteženo tekmo. Takšno, kot smo jih vajeni zadnje dni.

Exatlon
Planet TV Exatlonovci končno do nagrade, ki so jo težko čakali #video

Potem pa presenečenje. Kot da bi pri modrih nekdo pritisnil gumb za izklop. Nenadoma niso več zmogli premagovati rdečih nasprotnikov. Triglavani so medtem nizali točko za točko, skupaj kar sedem zaporednih zmag. Tekma za bonus je bila njihova, z rezultatom 10:3.

Fotogalerija
1
 / 13

Pri rdečih se je najbolje odrezal Mare, ki je dosegel kar tri zmage. Pri dekletih je bila odlična tudi Jana, ki je k zmagi prispevala dve točki. Pri modrih pa tokrat ni bilo razlogov za trepljanje po ramenih. Po eno točko so dosegli le Karolina, Rozi in Burja.

Exatlon: Brez cenzure
Planet TV Franko Bajc o ljubezni za kamerami razkril: "Če hočeš, se da"

Veselega dne za triglavane še ni bilo konec. Na ceremoniji so imeli srečno roko tudi pri izbiri zvezde. Na jutrišnji tekmi za obstoj bodo lahko pri ekipi Jadran izločili tekmovalca po svoji izbiri. Za vso tekmo. 

Po tekmi so pri Jadranu premlevali, kaj je šlo narobe, in bili z mislimi že na naslednji tekmi, ko nekdo izmed njih ne bo smel igrati. Triglavani pa se še niso odločili, komu bi prepovedali nastopati. Ekipa rdečih se je nato raje posvetila dodatni nagradi, in sicer videosporočilom domačih. Solz in smeha ni manjkalo, zagotovo pa je ta dodatna motivacija le še okrepila zdesetkano ekipo Triglav.

Andreja Košir, Exatlon: Brez cenzure
Planet TV Exatlonovka razkrila, kaj počne Jan Klobasa, ko kamere ugasnejo #video

V videu Tea Čeha se je pojavila tudi nekdanja exatlonovka Pina Umek, ki je svojemu izbrancu pokazala, kako zelo ga pogreša. V času, ko Tea ni, ima vedno ob sebi njegovo silhueto v naravni velikosti. Pina je Tea z videosporočilom ganila do solz. Več v zgornjem videu.

Exatlon Slovenija je na Planetu na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri, v petek po oddaji pa ne zamudite še komentatorske oddaje Exatlon: Brez cenzure z Jasno Kuljaj, Frankom Bajcem in Denisom Porčičem - Chorchypom.

Exatlon
Planet TV Napeta tekma za vilo je bila odločena šele po štafetnem dvoboju #video
Exatlon
Planet TV Lina je čustveno na tleh, premagale so jo solze #video
Planet 10 let
Planet TV Planet praznuje 10. obletnico
SP Katar
Planet TV Na Planetu prenos tekem svetovnega prvenstva v Katarju
 
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si.    
Ne spreglejte