SiolNET. Planet TV Exatlon
0,39

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Franko Bajc o ljubezni za kamerami razkril: "Če hočeš, se da"

0,39

termometer

Na Planetu lahko vsak petek ob 22. uri spremljate oddajo Exatlon: Brez cenzure. V njej Jasna Kuljaj, Denis Porčič - Chorchyp in Franko Bajc komentirajo dogajanje preteklega tedna v oddaji Exatlon. Nazadnje se jim je v studiu pridružila tudi nedavno izpadla exatlonovka Andreja Košir. Med pestro debato so se dotaknili tudi teme o ljubezni, ki se lahko razvije za kamerami. Mnenja pa so bila deljena.

Andreja Košir, Exatlon: Brez cenzure Planet TV Exatlonovka razkrila, kaj počne Jan Klobasa, ko kamere ugasnejo #video

Jasna Kuljaj je Andrejo Košir radovedno povprašala tudi, ali se za kamerami v Dominikanski republiki dogaja kaj zanimivega tudi na področju ljubezni. Andreja je razkrila: "Ljubezni tam ni bilo." Jasna ji ni povsem verjela, v pogovor pa je s pripombo vskočil Franko: "Vsi so prišli po denar oziroma nagrado." Z njim se je strinjal tudi Chorchyp.

Exatlon: Brez cenzure Planet TV Ob tej potezi Franka Bajca je voditeljica ostala odprtih ust #video

Kuljajeva pa jim je odvrnila: "Jaz to že podpiram, ampak medtem ko se boriš za ta denar, se moraš imeti dobro." Chorchyp jo je nato prekinil in dejal, da ti to lahko vzame fokus. "Lahko ti pa ta, s katerim se imaš dobro, tudi pobere ta denar," je dodal.

Planet 10 let Planet TV Planet praznuje 10. obletnico

Andreja pa je nato dodatno pojasnila: "Res ni bilo ljubezni. Saj ni bilo niti časa za takšne stvari ali sploh razmišljati o tem! Ljubezen je sicer bila, ampak ne na tak način, kot si si ti želela slišati." Jasna še vedno ni bila najbolj zadovoljna z odgovorom, ki je namigoval samo na platonsko ljubezen, jo je pa s pripombo bolj razveselil Franko.

SP Katar Planet TV Na Planetu prenos tekem svetovnega prvenstva v Katarju

"Če hočeš, se da," je razkril. Jasna se je zahihitala in poudarila, da imajo tudi v Dominikanski republiki očitno kakšen kot, ki ga kamere ne pokrijejo. Franko je nato poskusil rahlo popraviti svojo izbiro besed, Jasna pa mu je skočila v besedo: "Če bi hotel, ne da si. Morda nisi, ampak veš pa, da se da."

Več pa lahko izveste z ogledom zgornjega videoposnetka.

Komentatorsko oddajo Exatlon brez cenzure si na Planetu lahko ogledate vsak petek ob 22.00! Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine si lahko brezplačno ogledate tudi na Planeteka.si.

Exatlon Planet TV Napeta tekma za vilo je bila odločena šele po štafetnem dvoboju #video Exatlon Planet TV Lina je čustveno na tleh, premagale so jo solze #video Exatlon Planet TV Smeh zagotovljen: poglejte, zakaj je tekmovalec izgubil živce #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin