Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
7. 11. 2022,
13.06

Osveženo pred

1 leto, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,03

Natisni članek

Exatlon Planet TV

Ponedeljek, 7. 11. 2022, 13.06

1 leto, 5 mesecev

Exatlon

Lina je čustveno na tleh, premagale so jo solze #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,03

Nocoj v Exatlonu tekmovalce čaka zelo pomembna tekma za vilo, medtem pa je vzdušje v baraki, kjer trenutno prebiva ekipa Triglav, vse prej kot odlično. Da so odnosi med tekmovalci načeti, čuti tudi Lina Majcen, ki je v solzah spregovorila o svojih občutjih.

Lina, ki velja za eno najboljših tekmovalk v Exatlonu, je pred dnevi priznala, da je njeno trenutno fizično in psihično počutje najslabše, odkar je v Exatlonu, največ težav pa ji povzroča nespečnost. Povedala je, da se zaradi tega po napornih tekmah zelo težko regenerira. Po drugi tekmi za obstoj si je zato poiskala tudi zdravniško pomoč.

Exatlon
Planet TV Od Exatlona sta se poslovila kar dva tekmovalca #video

Ko se je po obisku zdravnika vrnila med sotekmovalce v barako, so ji ti predlagali, naj tekmo za medalje izpusti in čas raje izkoristi za počitek, da bo bolje pripravljena za tekmo za vilo. S tem se ni strinjala in je na tekmi za medalje sodelovala, tega pa njeni sotekmovalci po njenih besedah niso najbolje sprejeli.

Planet 10 let
Planet TV Planet praznuje 10. obletnico

"Iskreno povedano, jaz tukaj notri danes nisem čutila nobene podpore, edino mogoče od Jane in Klare. Očitno jih je to tako znerviralo, da sem šla na medalje, čeprav se nisem počutila najbolje. Mogoče me malo prizadene to, da naši fantje trenutno vidijo samo ta moj slab teden, ne vidijo pa, koliko točk sem jaz priborila ekipi v prejšnjih tednih. Kolikokrat so mi rekli Lina, zdaj greš ti, ker vemo, da boš zmagala. In sem zmagala vedno, ko so mi rekli, in sem dala vse od sebe. Takrat so videli močno Lino," je povedala na robu solz. "Želim, da bi se zavedali, da sem tudi jaz samo navaden človek, da enostavno ne morem vedno zmagovati. Da je tudi moje telo utrujeno." 

Exatlon
Planet TV Exatlonovka potrebovala zdravniško pomoč, krivdo za težave pripisala tudi fantom #video

Vseeno se Lina ne misli predati. "Mogoče bi bilo res bolje, da bi počivala, ampak jaz že od začetka govorim, da sem zato tukaj, da se bom borila na vsakem poligonu dokler bom lahko, dokler ne bom obležala na tleh. Ker nočem obžalovati, da nečesa nisem naredila tako kot sem si zadala," je še povedala. 

Nocoj v Exatlonu

Tekma za vilo med tekmovalci Triglava in Jadrana bo potekala na spektakularnem poligonu Tobogan z veliko vode. Se bo po dveh tednih v skromni baraki Triglavu uspelo vrniti v vilo?

Exatlon Slovenija je na Planetu na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri, v petek po oddaji pa ne zamudite še komentatorske oddaje Exatlon: Brez cenzure z Jasno Kuljaj, Frankom Bajcem in Denisom Porčičem - Chorchypom.

Exatlon
Planet TV Smeh zagotovljen: poglejte, zakaj je tekmovalec izgubil živce #video
SP Katar
Planet TV Na Planetu prenos tekem svetovnega prvenstva v Katarju
Exatlon: Brez cenzure
Planet TV Ob tej potezi Franka Bajca je voditeljica ostala odprtih ust #video
 
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si    
Ne spreglejte