SiolNET. Planet TV Exatlon
0,12

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Boris: Za naše poraze je krivo to, da ... #video

0,12

termometer

Potem ko je v prejšnjem tednu kazalo, da je modra ekipa Jadran našla zmagovalno formulo, so trije porazi v tem tednu pošteno načeli samozavest članov ekipe. V pogovoru ena na ena z Igorjem Mikičem je Boris izpostavil, kaj bi lahko bil glavni razlog za njihove poraze.

Po treh porazih na treh tekmah v tem tednu se je terenski poročevalec Igor Mikič - Mišica odločil, da obišče ekipo Jadran v njeni baraki. Tam je članom modre ekipe namenil nekaj spodbudnih besed in jim nato razkril, da bo vsak teden z enim od tekmovalcev ali v baraki ali v vili opravil pogovor na štiri oči. Tokrat si je izbral Borisa, ki je v zadnjih dneh večkrat dejal, da ga zaradi slabih rezultatov na poligonih zapušča motivacija.  

Exatlon Planet TV Exatlon: Zaradi orkana so morali evakuirati ekipo iz barake #video

Boris je povedal, da so odnosi v modri ekipi trenutno nekoliko načeti in da je deloma za to kriv tudi sam. Ekipa Jadran je namreč znana po tem, da tako zmage kot poraze na dvobojih s tekmovalci iz nasprotne ekipe proslavlja s plesom in petjem, Boris pa svoje poraze slabo prenaša, zato z ekipo noče ne plesati ne prepevati. Nekateri mu očitajo, da v ekipo s tem vnaša negativno energijo.

Exatlon Planet TV Pri Triglavu kljub zmagi tekle solze #video

Boris in Igor sta se v pogovoru dotaknila tudi razlogov za to, da modri ekipi v zaključnih dvobojih ne gre, čeprav so pred dnevi prejeli škatlo z rekviziti, s katerimi lahko vadijo mete.

"Če bi rekel, da veliko vadimo, bi se zlagal," je bil iskren Boris. Mikič je takoj ugotovil, da bi bil to lahko glavni razlog za boleče poraze, zato je Borisu predlagal, da to popravijo. Prepričan je, da bodo že z malo treninga bistveno izboljšali svoje rezultate.

Exatlon Planet TV Je res to razlog za slabše predstave Borisa v Exatlonu? #video

"Za moje pojme je za to, da izgubljamo, odgovorno premalo treninga. Enostavno samo to šteje. Prej ko izbiješ vse keglje oziroma karkoli je nasproti, prej boš končal in zmagal. Jaz mislim, da samo v primeru, da bomo veliko trenirali, lahko veliko naredimo," je o spremembah, ki jih ekipa potrebuje, da bo začela zmagovati, še povedal Boris. Več v zgornjem videu.

Exatlon Slovenija je na Planetu na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri, ob sobotah pa ne zamudite komentatorske oddaje, ki jo ob tekmovalcu iz prve sezone Denisu Porčiču - Chorchypu in zmagovalcu Franku Bajcu vodi jezična Jasna Kuljaj. 

Exatlon Planet TV "Bližam se temu, da bom čisto obupal" #video Exatlon Planet TV Ob padcu tekmovalke je vsem zastal dih #video Exatlon Planet TV Karolina razložila, kaj se plete med njo in Borisom #video Exatlon: Bre cenzure Planet TV Je tekmovalka v Exatlonu res podobna tej filmski zvezdnici? #video Exatlon Planet TV "Nisem okusila Exatlona, ki sem si ga želela" #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si.     

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin