SiolNET. Planet TV Novosti
0,38

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Je tekmovalka v Exatlonu res podobna tej filmski zvezdnici? #video

0,38

termometer

V komentatorski oddaji Exatlon: Brez cenzure, ki jo lahko na Planetu ujamete vsako soboto 19.45, so voditeljica Jasna Kuljaj ter strokovna komentatorja Denis Porčič - Chorchyp in Franko Bajc komentirali zanimivo dogajanje v drugem tednu Exatlona. Voditeljica je med drugim dejala, da je ena od tekmovalk zelo podobna ameriški filmski zvezdnici.

Exatlon Planet TV Triglav spet dobil tekmo za vilo #video

"Ali sta opazila, da je ena naša tekmovalka pri modrih podobna znani ameriški igralki?" je Jasna Kuljaja v oddaji vprašala sokomentatorja. Fantoma se niti sanjalo ni, na koga Jasna misli, nato pa jima je pokazala fotografijo igralke Sandre Bullock. Ko sta poleg zagledala še fotografijo exatlonovke Andreje Košir, sta takoj opazila podobnost.

Andreja Košir (levo) in Sandra Bullock (desno). Tudi vi vidite podobnost? | Foto: Andreja Košir (levo) in Sandra Bullock (desno). Tudi vi vidite podobnost?

Chorchyp je nato povedal, da pri ljudeh sicer bolj opazi podobnosti na energetski ravni, zato ga Andreja bolj spominja na neko drugo znanko, ki ima sicer svetle lase, ampak oddaja zelo podobno energijo in se podobno vede.

Exatlon Planet TV "Nisem okusila Exatlona, ki sem si ga želela" #video

Trije komentatorji so poudarili, da je Andreja lahko navdih marsikomu, saj kljub težki diagnozi vztraja in se bori. Za njeno bolezen so v prejšnjem tednu izvedeli tudi tekmovalci iz rdeče ekipe, še posebej Teja pa ji je ob razkritju namenila nekaj zelo lepih besed.

Exatlon: Brez cenzure Planet TV Tako je Franko Bajc šokiral Jasno Kuljaj #video

Vsi trije komentatorji so se strinjali, da je Andreja s svojo vztrajnostjo in nepopustljivostjo lahko zelo dober zgled marsikomu. Več v zgornjem videu.

Exatlon Slovenija je na Planetu na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri, v soboto pa se športnemu spektaklu pridružuje komentatorska oddaja, ki jo bo ob tekmovalcu iz prve sezone Denisu Porčiču - Chorchypu in zmagovalcu Franku Bajcu vodila jezična Jasna Kuljaj. 

Exatlon Planet TV Čustveno slovo Anamarije od Exatlona #video Jutro na Planetu Planet TV Ko je prišel iz Exatlona, se je takoj odpeljal v ... #video Exatlon Planet TV Le en tekmovalec v prejšnjem tednu ni okusil grenkobe poraza #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si.      

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin