SiolNET. Planet TV Exatlon
0,64

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Čustveno slovo Anamarije od Exatlona #video

0,64

termometer

Tudi drugi teden Exatlona, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do petka ob 19.45, se je zaključil z izločitvenim dvobojem. Za obstanek v šovu sta se udarili Lina in Anamarija. Zadnja je morala po porazu na poligonu Neo Exatlon zapustiti.

Pred tekmovalci obeh ekip je bil naporen teden, saj jih je čakala tekma za medaljo, člane Triglava pa še prva izkušnja izločitvenega dvoboja. Za medalji, žensko in moško, so se tekmovalci pomerili s časom na povsem novem poligonu, imenovanem Gradbišče.

Exatlon Planet TV Franko in Chorchyp razložila, kaj so vzroki poškodb v Exatlonu #video

Pri dekletih so predtekmovanje najbolje opravile Andreja, Lina in Karolina. Karolina z veliko prednostjo pred zasledovalkama. Pri fantih so si finale prislužili Tim, Teo in Jan. Zlasti Jan je progo in metanje na koš opravil v osupljivo kratkem času.

Exatlon | Foto:

Medaljo je pri ženskah na koncu odnesla Karolina, pri moških pa Tim, ki je mimogrede navdušil s serijo treh zaporednih košev.

Exatlon Planet TV Šok in solze: Exatlon zapustili kar dve tekmovalki #video

Izločitveni dvoboj Anamarije in Line

Na izločitvenem dvoboju sta se pomerili članici rdeče ekipe Anamarija in Lina. Poligon NEO zahteva hitrost. A Anamarija, nekdanja nogometašica, kljub temu ni mogla slediti svoji tekmici.

Exatlon Planet TV V Exatlonu preskakujejo ljubezenske iskrice: Pa saj sta mlada! #video

Lina je bila uspešnejša tudi pri ciljanju. Zmaga na zmago in Lina je premagala Anamarijo s 4:0. Člani Triglava so tako prvič tudi sami občutili, kako je izgubiti sotekmovalca.

Utrinki izločitvenega dvoboja na poligonu NEO:

1 / 7
2 / 7
3 / 7
4 / 7
5 / 7
6 / 7
7 / 7

Kako se je Anamarija čustveno poslovila od svojih sotekmovalcev, si lahko pogledate v zgornjem videoposnetku.

Exatlon Slovenija je na Planetu od ponedeljka do petka ob 19.45, v soboto pa se športnemu spektaklu pridružuje komentatorska oddaja, ki jo bo ob tekmovalcu iz prve sezone Denisu Porčiču - Chorchypu in zmagovalcu Franku Bajcu vodila jezična Jasna Kuljaj. 
Exatlon Planet TV Poglejte, kdo so najboljši tekmovalci prvega tedna Exatlona #video Exatlon Planet TV Manca je prostovoljno zapustila Exatlon #video Exatlon Planet TV Exatlonovka o svoji bolezni: Zanje sem ostala močna #video Exatlon Planet TV Po nasvet se obrne tudi nanj #video  
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.     

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin