Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
16. 9. 2022,
9.28

Osveženo pred

1 leto, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15

Natisni članek

Franko Bajc Denis Porčič - Chorchyp Jasna Kuljaj Exatlon: Brez cenzure Exatlon Planet TV

Petek, 16. 9. 2022, 9.28

1 leto, 7 mesecev

Exatlon

Franko in Chorchyp razložila, kaj so vzroki poškodb v Exatlonu #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15

V Exatlonu sta se zaradi poškodb morali posloviti že dve tekmovalki. Teja in Tjaša sta tekmovanje zapustili zaradi poškodovanega kolena. Kaj so razlogi za takšne poškodbe, so v komentatorski oddaji Exatlon: Brez cenzure, ki je na sporedu vsako soboto ob 19.45, že razpravljali Jasna Kuljaj in strokovna komentatorja ter lanska tekmovalca Denis Porčič - Chorchyp in Franko Bajc.

Exatlon: Brez cenzure
Planet TV Jasna, Franko in Chorchyp brez dlake na jeziku o Exatlonu

Slovo Teje in Tjaše je bilo v Exatlonu zelo čustveno in na lice marsikaterega njunega sotekmovalca so pritekle tudi solze. Dekleti sta se poškodovali že v prvem tednu tekmovanja, a sta vseeno upali, da se bo njuno stanje toliko popravilo, da bosta lahko nadaljevali  boje na spektakularnih poligonih. Na njuno žalost je zdravniška služba po vseh pregledih ocenila, da tekmovanja ne moreta nadaljevati. Tudi dekleti sta se nato strinjali, da je zdravje na prvem mestu in sta se zato poslovili od sotekmovalcev.

Exatlon
Planet TV Šok in solze: Exatlon zapustili kar dve tekmovalki #video

Tudi v oddaji Exatlon: Brez cenzure so se dotaknili teme poškodb in razlogov, zakaj je do njih prišlo. Denis Porčič - Chorchyp je v prvi vrsti izpostavil, da se v Exatlonu, tako kot pri preostalih športih, poškodbe dogajajo, kar ni nič nenavadnega.

Exatlon | Foto:

Voditeljico Jasno Kuljaj je med drugim zanimalo, kako je prišlo do poškodbe pri Teji, ki je po nekaj metrih na njenem prvem poligonu in po prvem doskoku praktično končala tekmovanje. "Ta njen doskok, ne? A jih prej ne opozorijo, naj recimo pazijo na trdo blazino?"

"Rekel bi, ali je imela že kakšno stvar od prej ali je bilo kaj načeto in ni vedela, morda pa je le tako nerodno pristala na blazini," je odgovoril Franko in dodal, da je morda bolje, da se je poškodba zgodila na začetku tekmovanja kot pa potem nekje na sredini.

Exatlon
Planet TV Kaj se je dogajalo v zakulisju prve sezone Exatlona? #video

Chorchyp pa je razmišljal, da je do tega morda prišlo zaradi preutrujenosti, saj so snemalni dnevi dolgi. "Morda se je tudi preveč gnala, morda se je že, preden je šla v Exatlon, preveč utrudila, da je bila mišica preutrujena, ali pa se ni ogrela, preden je šla na poligon, lahko pa je imela poškodbo že od prej."

Exatlon
Planet TV Poglejte, kdo so najboljši tekmovalci prvega tedna Exatlona #video

"Morda pa 43-letno telo ni bilo temu izzivu kos," je namignila voditeljica, a sta jo fanta hitro popravila, da je tudi Chorchyp uspešno tekmoval in se boril s poligoni pri teh letih. Več v zgornjem videu.

Razburljivo dogajanje v najtežji televizijski preizkušnji Exatlon bodo tudi to soboto pokomentirali v komentatorski oddaji Exatlon: Brez cenzure, ki jo bo ob tekmovalcu iz prve sezone Denisu Porčiču - Chorchypu in zmagovalcu Franku Bajcu vodi jezična Jasna Kuljaj. 
Exatlon
Planet TV Po nasvet se obrne tudi nanj #video
Exatlon
Planet TV Jadran končno do prve zmage v Exatlonu #video
Exatlon
Planet TV Exatlonovka o svoji bolezni: Zanje sem ostala močna #video
Exatlon
Planet TV Manca je prostovoljno zapustila Exatlon #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.     
Ne spreglejte