SiolNET. Planet TV Exatlon
0,14

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Tako je Franko Bajc šokiral Jasno Kuljaj #video

0,14

termometer

Pestro dogajanje v oddaji Exatlon Slovenija vsako soboto natančno razčlenijo tudi v komentatorski oddaji Exatlon: Brez cenzure, ki jo vodi Jasna Kuljaj, strokovna komentatorja pa sta nekdanji tekmovalec Denis Porčič - Chorchyp in zmagovalec prve sezone Franko Bajc. Zadnji je v oddaji s svojo različico tiranozavra, ki ga je v pred tem v Exatlonu izvedel tekmovalec Michael, presenetil voditeljico.

Exatlon Planet TV Čustveno slovo Anamarije od Exatlona #video

Ko je voditeljica Jasna Kuljaj napovedala stalno rubriko v oddaji Veselje tedna, je izpostavila Michaela Lovreca in njegovo osupljivo imitacijo tiranozavra, ki jo je uprizoril ob eni izmed zmag na poligonu. "To me je res nasmejalo," je dejala, Chorchyp pa je hitro dodal, da lahko nekaj podobnega izvede tudi Franko Bajc. 

Exatlon Planet TV Franko in Chorchyp razložila, kaj so vzroki poškodb v Exatlonu #video

"Jaz bi mu lahko bil konkurenca," se je nasmejal Franko in razkril, da so to počeli že v prejšnji sezoni. Nato je na prigovarjanje Chorchypa pokazal svojo različico tiranozavra, ki pa je malce bolj shiran in brez trebuha. Voditeljica kar ni mogla verjeti svoji očem, kam je Franku uspelo skriti njegov trebuh. Več v zgornjem videu.

Exatlon Slovenija je na Planetu od ponedeljka do petka ob 19.45, v soboto pa se športnemu spektaklu pridružuje komentatorska oddaja, ki jo bo ob tekmovalcu iz prve sezone Denisu Porčiču - Chorchypu in zmagovalcu Franku Bajcu vodila jezična Jasna Kuljaj. 

Exatlon Planet TV Le en tekmovalec v prejšnjem tednu ni okusil grenkobe poraza #video Exatlon Planet TV Prihaja Včasih smučam hit, včasih pa počas 2? #video Jutro na Planetu Planet TV Ko je prišel iz Exatlona, se je takoj odpeljal v ... #video  
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si.      

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin