SiolNET. Planet TV Exatlon
0,10

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Le en tekmovalec v prejšnjem tednu ni okusil grenkobe poraza #video

0,10

termometer

Za nami je že drugi teden v Exatlonu in tekmovalci so lahko že dodobra spoznali tekmovanje na osupljivih poligonih. Kdo so bili statistično najuspešnejši in kateri statistično najmanj uspešni tekmovalci v preteklem tednu? 

V drugem tednu Exatlona se je na poligonih merilo 17 tekmovalcev, največkrat je v dvoboj šel Luka Burja. Imel je kar 11 nastopov, a le tri zmage. S tem razmerjem med zmagami in porazi je bil statistično najskromnejši med fanti.

Exatlon Planet TV Čustveno slovo Anamarije od Exatlona #video

Med dekleti je bila statistično najmanj uspešna Anamarija Kastelic, ki se je po izločitvenem dvoboju z Lino Majcen že poslovila od Exatlona. Na devetih dvobojih je priborila samo dve točki, kar je pomenilo 22-odstotno uspešnost.

Jutro na Planetu Planet TV Ko je prišel iz Exatlona, se je takoj odpeljal v ... #video

Med dekleti je bila na poligonih najuspešnejša članica modre ekipe Jadran Pika Miškulin, ki je v devetih nastopih zabeležila šest zmag. Med fanti pa se z najboljšo statistiko v drugem tednu lahko pohvali Tim Nuč, ki je v osmih nastopih svoji ekipi priigral prav tolikšno število točk. Več v zgornjem videu.

Exatlon Planet TV Exatlonovka o svoji bolezni: Zanje sem ostala močna #video

Tekmovanje na poligonih v Exatlonu se nadaljuje že nocoj, ko tekmovalce čaka nadvse pomembna tekma za vilo, nato pa se bosta ekipi pomerili še v Exaballu.

Exatlon Slovenija je na Planetu od ponedeljka do petka ob 20. uri, v soboto pa se športnemu spektaklu pridružuje komentatorska oddaja, ki jo bo ob tekmovalcu iz prve sezone Denisu Porčiču - Chorchypu in zmagovalcu Franku Bajcu vodila jezična Jasna Kuljaj. 

Exatlon Planet TV Franko in Chorchyp razložila, kaj so vzroki poškodb v Exatlonu #video Exatlon Planet TV V Exatlonu preskakujejo ljubezenske iskrice: Pa saj sta mlada! #video Exatlon Planet TV Manca je prostovoljno zapustila Exatlon #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.      

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin