SiolNET. Planet TV Jutro na Planetu
0,92

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Jutro na Planetu

Ko je prišel iz Exatlona, se je takoj odpeljal v ... #video

0,92

termometer

Jaka Polak, prvi izpadli iz najtežje športne preizkušnje na televiziji Exatlon Slovenija, nas je po prihodu v domovino obiskal v oddaji Jutro na Planetu, v soboto ob 19.45 pa bo tudi gost komentatorske oddaje Exatlon: Brez cenzure, kjer nam bo nedvomno razkril kakšno zanimivost iz zakulisja tekmovanja.

Exatlon Planet TV Šok in solze: Exatlon zapustili kar dve tekmovalki #video

Teden dni je minilo, odkar je najtežjo televizijsko preizkušnjo Exatlon zapustil prvi član. To je bil 26-letni Jaka Polak, član modre ekipe Jadran, ki je že prispel v Slovenijo, zato smo ga danes gostili v našem studiu oddaje Jutro na Planetu. Zaupal nam je, da se že privaja na deževno vreme, pa tudi, v katero restavracijo s hitro hrano je zavil takoj ob prihodu v Slovenijo. Kaj je pogrešal, preverite v spodnjem videu.

Jaka je poudaril, da ni vse tako, kot je videti na televiziji. V živo je vse še težje, na poligonu tudi drsi, veliko je mivke in razmere za tekmovanje so še težje. V pogovoru z njim smo izvedeli tudi, da je sprva želel varčevati svoje moči, da bi lahko zdržal čim dlje, a kaj hitro ugotovil, da mu takšna taktika ne bo prinesla veliko. Konkurenca ga je pripeljala do tega, da je vložil trud v poligone, a žal se je njegov čas iztekel. Izkušnje ne obžaluje, kaj več pa bo o njej povedal jutri v naši komentatorski oddaji Exatlon: Brez cenzure, katere gost bo.

Exatlon je na sporedu od ponedeljka do petka ob 19.45 na Planetu. Bodite z nami.
Exatlon Planet TV Po nasvet se obrne tudi nanj #video Exatlon Planet TV Franko in Chorchyp razložila, kaj so vzroki poškodb v Exatlonu #video Exatlon Planet TV V Exatlonu se bomo poslovili od še ene tekmovalke #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin