SiolNET. Planet TV Exatlon
0,18

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

"Bližam se temu, da bom čisto obupal" #video

0,18

termometer

V oddaji Exatlon, ki jo lahko na Planetu ujamete od ponedeljka do petka ob 20. uri, so se tekmovalci merili na tekmi za prednost. Po tesni končnici so spet slavili člani ekipe Triglav, kar je med fanti v modri ekipi povzročilo veliko slabe volje. Boris je priznal, da zaradi svojih skromnih rezultatov počasi izgublja voljo do tekmovanja.

Exatlon Planet TV Karolina razložila, kaj se plete med njo in Borisom #video

Na soparno dopoldne so se tekmovalci zbrali na tekmi za prednost. Zmagovalci na poligonu Jekleni spust so se lahko nadejali na tekmi za obstoj enega od treh bonusov. Čeprav so člani ekipe Jadran Juretu zagotovili, da so pripravljeni na nove zmage, je praksa zavila malce po svoje. Prve tri dvoboje je namreč dobila ekipa Triglav.

Exatlon Planet TV Ob padcu tekmovalke je vsem zastal dih #video

Nato so modri stisnili zobe in nasprotnike že skorajda ujeli. Za to so bila najbolj zaslužna njihova dekleta. Priborila so tri od štirih zmag. Rezultat? 5:4 za Triglav. Vse je že kazalo na izenačen boj do samega konca, a so se člani Triglava zbrali in razliko znova povečali, tokrat kar na 9:5.

Exatlon: Bre cenzure Planet TV Je tekmovalka v Exatlonu res podobna tej filmski zvezdnici? #video

Sledilo je novo vstajenje Jadrana. Dve zaporedni zmagi sta jih znova vrnili v igro. Zadnjo zmago, svojo že tretjo tisti dan in odločilno za zmago svoje ekipe, je Triglavu priborila neverjetna Lina. Vroč dan ob reki Chavon se je tako končal z rezultatom 10:7.

1 / 11
2 / 11
3 / 11
4 / 11
5 / 11
6 / 11
7 / 11
8 / 11
9 / 11
10 / 11
11 / 11

Prednost na tekmi za obstoj so tako dobili že tako močni člani ekipe Triglav. Med tremi zvezdami, ki so bile na razpolago, so izbrali zvezdo, pod katero se je skrivala prednost, ki pomeni eno oviro manj na zelo pomembni naslednji tekmi za obstoj.

Še en poraz modrih je močno prizadel Borisa, ki je razočaran tako nad svojimi predstavami kot tudi nad svojim prispevkom na poligonih. Kaj je ob tem povedal, si lahko pogledate v zgornjem videu.

Exatlon Slovenija je na Planetu na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri, ob sobotah pa ne zamudite komentatorske oddaje, ki jo ob tekmovalcu iz prve sezone Denisu Porčiču - Chorchypu in zmagovalcu Franku Bajcu vodi jezična Jasna Kuljaj. 

Exatlon Planet TV Le en tekmovalec v prejšnjem tednu ni okusil grenkobe poraza #video Exatlon: Brez cenzure Planet TV Tako je Franko Bajc šokiral Jasno Kuljaj #video Exatlon Planet TV "Nisem okusila Exatlona, ki sem si ga želela" #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin