SiolNET. Planet TV Exatlon
0,67

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Karolina razložila, kaj se plete med njo in Borisom #video

0,67

termometer

V prejšnjem tednu smo v Exatlonu že lahko opazili, da sta dva člana modre ekipe Jadran drug drugemu nekoliko bolj naklonjena kot preostalim sotekmovalcem. O tem, ali med njima preskakujejo ljubezenske iskrice, je spregovorila tudi Karolina.

Videti je, da je po nekaj zmagah v prejšnjem tednu razpoloženje med člani modre ekipe nekoliko boljše, medtem ko je v rdeči ekipi opaziti tudi nekaj razpok v odnosih. Dva člana Jadrana sta si še posebej naklonjena.

Exatlon: Bre cenzure Planet TV Je tekmovalka v Exatlonu res podobna tej filmski zvezdnici? #video

"Z vsemi se dobro razumem, saj sem tak po naravi. Vesel, sproščen fant, ki ne išče konfliktov, če res niso potrebni. Ne vem, ali se samo s Karolino dobro razumem, meni se zdi, da se z vsemi dobro razumem," je povedal Boris. Njegovi sotekmovalci so sicer opazili, da si s Karolino pogosto delita nežne dotike in objeme. 

Exatlon Planet TV V Exatlonu preskakujejo ljubezenske iskrice: Pa saj sta mlada! #video

Kaj se dogaja med njima, je razložila tudi Karolina. "Midva se poznava že od prej. Mislim, sva se že prej spoznala. Jaz sem mu že prej povedala, da mi je slabo, zato mi je stal ob strani. Ko se z nekom poznaš dlje časa, si si vseeno bolj blizu kot s preostalimi tukaj," je povedala, pri tem pa s težavo skrivala nasmešek na obrazu. Več v zgornjem videu.

Exatlon Planet TV Triglav spet dobil tekmo za vilo #video

Nocoj v Exatlonu

Tekmovalce ekip Triglav in Jadran nocoj čaka tekma za prednost, ki bo zmagovalcu prinesla pomembno prednost na tekmi za obstoj. Ta odloča o tem, kateri tekmovalci bodo morali na izločitveni dvoboj.

Exatlon Slovenija je na Planetu na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri, v soboto pa se športnemu spektaklu pridružuje komentatorska oddaja, ki jo bo ob tekmovalcu iz prve sezone Denisu Porčiču - Chorchypu in zmagovalcu Franku Bajcu vodila jezična Jasna Kuljaj. 

  Jutro na Planetu Planet TV Ko je prišel iz Exatlona, se je takoj odpeljal v ... #video Exatlon Planet TV Le en tekmovalec v prejšnjem tednu ni okusil grenkobe poraza #video Exatlon: Brez cenzure Planet TV Tako je Franko Bajc šokiral Jasno Kuljaj #video Exatlon Planet TV "Nisem okusila Exatlona, ki sem si ga želela" #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin