SiolNET. Planet TV Exatlon
1,73

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Exatlon: Zaradi orkana so morali evakuirati ekipo iz barake #video

1,73

termometer

Orkan Fiona, ki je v nedeljo besnel po Portoriku, je pred dnevi oplazil tudi Dominikansko republiko, kjer trenutno poteka snemanje televizijskega šova Exatlon Slovenija. Kakšne so trenutno razmere na prizorišču, nam je v videu ekskluzivno pokazal voditelj Exatlona Jure Košir.

Exatlon Planet TV Karolina razložila, kaj se plete med njo in Borisom #video

Orkan Fiona je oplazil tudi prizorišče snemanja Exatlona, spremljala sta ga močnejši dež in veter, ki je pustil posledice predvsem na lokalni infrastrukturi, poškodovani pa so tudi nekateri poligoni. Vsi tekmovalci so na varnem v hiši, saj so v hišo premestili tudi ekipo, ki trenutno biva v baraki. Zaradi vremenskih razmer je produkcijska ekipa sprejela vse potrebne ukrepe za varnost vseh tako pred kot za kamero.

Exatlon | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Da so trenutne vremenske razmere zelo drugačne od tistih, ki jih sicer vidimo ob spremljanju Exatlona, nam je v videu pokazal tudi voditelj Jure Košir.

Exatlon Planet TV "Bližam se temu, da bom čisto obupal" #video

"Lahko vidite, kakšno je stanje tukaj v Dominikanski republiki, prav na naši lokaciji. Jaz sem že veliko doživel v vremenskih razmerah, ampak česa takšnega pa še ne. Ta noč je bila grozna. Sto petdeset kilometrov na uro je pihal veter, lomil drevesa in skoraj razbijal okna. Zalilo nam je že hiše. Situacija je vsekakor neugodna v  tem trenutku, ampak rad bi povedal, da smo vsi v redu, za varnost je poskrbljeno, imamo super asistenco, tudi tekmovalci, tekmovalke so vsi v redu. Včeraj smo evakuirali ekipo in jih pripeljali v varno hišo. Ja, ampak to mora miniti. To je tropski pojav, ki se dogaja. Je pa kar neugodno, moram reči." Več v zgornjem videu.

Exatlon Slovenija je na Planetu na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri, ob sobotah pa ne zamudite komentatorske oddaje, ki jo ob tekmovalcu iz prve sezone Denisu Porčiču - Chorchypu in zmagovalcu Franku Bajcu vodi jezična Jasna Kuljaj. 

Exatlon: Bre cenzure Planet TV Je tekmovalka v Exatlonu res podobna tej filmski zvezdnici? #video Exatlon Planet TV Ob padcu tekmovalke je vsem zastal dih #video Exatlon Planet TV Je res to razlog za slabše predstave Borisa v Exatlonu? #video  
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin