SiolNET. Planet TV Bar
9,00

termometer

  • Messenger
  • Messenger

V Bar se je vselilo prvih sedem tekmovalcev! #foto

9,00

termometer

Bar - vselitev prvih tekmovalcev |  | Foto: Bojan Puhek
Foto: Bojan Puhek

Končno je napočil trenutek, ki ste ga vsi ljubitelji resničnostnega šova Bar težko pričakovali. Trenutek, ko Bar odpira svoja vrata. Videli ste, kako sta potekali prenovi bara in stanovanja, ter spoznali prvih sedem tekmovalcev, ki se bodo potegovali za glavno nagrado 50.000 evrov.

Ostali tekmovalci, ki se podajajo v bitko za veliko nagrado 50.000 evrov, se bodo šovu pridružili nocoj. Tudi njihovo vselitev lahko v živo spremljate na Planetu ob 21. uri. Ne zamudite!

Dolgih 20 tednov bo v resničnostnem šovu Bar potekal neusmiljen boj za najboljšega, za velikega zmagovalca, ki bo domov odnesel 50 tisoč evrov denarne nagrade. In bitka se je začeča nocoj.

Bar na Planet TV Planet TV To so tekmovalci, ki vstopajo v Bar!

Priprave na resničnostni šov, ki ga boste lahko z nakupom dostopov 24 ur na dan spremljali prek 16 kamer, so potekale dolge tedne. Produkcijska ekipa je morala namreč prenoviti tako stanovanje, ki bo v prihodnjih 20 tednih dom tekmovalcev, kot tudi sam lokal.

Kar dva meseca od prevzema prostorov do danes je trajala prenova, kako je potekala, pa si boste lahko ogledali v posebni oddaji ob 20. uri na Planetu. "Da smo prostore opremili s kamerami – po baru in stanovanju smo jih namestili celo čez 30 –, smo porabili več kot deset kilometrov električnih kablov," je pojasnil producent Nemanja Mićić. Tudi ustvarjalna in produkcijska ekipa, ki skrbi za takšen šov, je precej velika. Šteje namreč več kot sto ljudi.

Fotogalerija iz prvega Bara v živo, kjer se je vselilo prvih sedem barovcev:

1 / 14
2 / 14
3 / 14
4 / 14
5 / 14
6 / 14
7 / 14
8 / 14
9 / 14
10 / 14
11 / 14
12 / 14
13 / 14
14 / 14

A vse priprave so zdaj končane, kajti napočil je trenutek, da se najboljši Bar na planetu začne. In se je začel. Na Kongresnem trgu so se zbrali navdušenci nad šovom, prijatelji in sorodniki tekmovalcev, ki so vstopili v Bar.

Noemi Jugovac. | Foto: Noemi Jugovac.

Kot prva sta v Bar vstopila Noemi Jugovac in Sandi Jug.

Noemi je Izolčanka, ki bo kmalu praznovala 27. rojstni dan. Trenutno piše diplomsko nalogo, njena velika želja pa je, da bi odšla v Ameriko. Rada ima namreč tujce in temnopolte moške, medtem ko s Slovenci ne mara hoditi na zmenke, brez sramu priznava. Je ambiciozna feministka, ki si želi večje prepoznavnosti. Dela doma, v gradbenem podjetju, hkrati pa tudi v lokalu streže kot hostesa. Priznava tudi, da se težko nadzoruje in da pogosto kriči. Veliko ji pomeni tetovaža, ki simbolizira njeno življenje, levo roko pa želi ohraniti brez poslikav, da bo čista za poročni prstan. Noemi zase pravi, da je drugačna od večine Slovencev, saj izstopa.

Sanddi Jug. | Foto: Sanddi Jug.

Sandi Jug je 30-letnik iz Poljčan. Je mirovnik, ki pa se zna postaviti zase. Ne mara hinavcev in zelo redko vzkipi, sicer pa je natančen in zelo organiziran, kar bi mu lahko koristilo tudi v Baru. V gostinstvu dela že osem let, željo po sodelovanju v šovu pa ima predvsem zaradi novega znanja s področja gostinstva. Čeprav že zdaj veliko zna, med drugim obvlada tako imenovan latte art – torej je vešč ustvarjanja umetnin na kavah. Prepričan je, da je gost kralj, vsaj dokler se kraljevsko obnaša. Ko Sandi kaj spije, postane zabavljač, priznava pa še, da so mu všeč temnolaske. V prostem času je strasten nogometaš in motorist.

Katarina Kosem. | Foto: Katarina Kosem.

Najboljšemu Baru na planetu sta se nato pridružila Katarina Kosem in Erik Oprešnik.

Katarina, ki prihaja iz Radomelj, je stara komaj 25 let, a že vodi družinsko kavarno. Čeprav je tipična škorpijonka, zase pravi, da je nekaj posebnega. Je podpornica poštene igre in to pričakuje tudi v Baru. Njen cilj je, da se izkaže v svoji delavnosti, saj je zelo pridna. Mikajo jo poslovne priložnosti, dokler je ljudje ne spoznajo, pa ji pogosto pripisujejo vzvišenost. Ne mara arogantnih ljudi in brez razloga nesramnih žensk. Rada ima živali, v družini pa imajo tudi glasbeni talent. Oče poje v oktetu, sama pa se je učila solo petja.

Erik Oprešnik. | Foto: Erik Oprešnik.

Za glavno nagrado se bo boril tudi 24-letni Erik Oprešnik, ki so mu prijatelji dali vzdevek Rike. Trenutno je brezposeln, pred tem pa je tri leta delal v gostinstvu. Je velik žurer, ki rad pleše, poje in igra kitaro. Treme pred kamerami nima, saj je igral v slovenskem filmu in nastopal v nekaj reklamah, kjer si je pridobil kar nekaj izkušenj. Priznava, da pri dekletih nima samonadzora in da ne zna reči ne, sicer pa je prijazen in ambiciozen fant. V Bar si želi predvsem zaradi zabave, ne zaradi denarja, saj pravi, da ni pohlepen.

Karmen Koren. | Foto: Karmen Koren.

V Bar vstopa tudi mama dveh otrok iz Prekmurja. 29-letna Karmen Koren je odločitev, da odide v šov, sprejela brez podpore partnerja. Ta namreč najprej ni bil za to, da Karmen sodeluje v šovu, a se je nato omehčal, je povedala. Je dobra kuharica, lastnica okrepčevalnice. Je marljiva in ne zna biti egoistična. Zase pravi, da da je deloholičarka, ki jo podpira celotno Prekmurje. Vedno je nasmejana in dobre volje, ne mara pa žensk, ki se imajo za lepe.

Matej Virag. | Foto: Matej Virag.

27-letni Matej Virag, ki prihaja iz Grosuplja, je dolga leta delal kot reševalec in voznik reševalnega vozila. Doživel in videl je veliko, zato je prepričan, da ga nič in nihče v Baru ne bo mogel spraviti s tira. Ima nekaj izkušenj v gostinstvu, rad pa tudi imitira znane osebe, na primer pevca Jožeta Potrebuješa ali politika Janeza Janšo. Je žurer in kameleon, ki slavo postavlja pred denar, nikoli pa se ne tepe ali prepira.

Gregor Jakhel Kolarević. | Foto: Gregor Jakhel Kolarević.

Med barovci je tudi Gregor Jakhel Kolarević, ki ga prijatelji kličejo Buraz. 30-letni Ljubljančan z delom v barih nima izkušenj. "Bil sem predvsem na drugi strani točilnega pulta," priznava nekdanji profesionalni košarkar, ki veliko svojega časa preživi na fitnesu, kjer dela kot osebni trener. Denar mu pomeni več kot slava, saj mu predstavlja varnost. Je močna, trdna oseba z dobro energijo, ponosen pa je na to, da je v komunikaciji zelo prepričljiv. Zelo rad ima živali, v življenju pa se želi čim bolj posvetiti tudi boju proti kokainu.

Bar na Planet TV Emi Nikočević Planet TV Konec ugibanj: Bar menedžer je Emi Nikočević! Jasna Kuljaj in Domen Kumer Planet TV Bar bosta vodila Jasna Kuljaj in Domen Kumer! #video Emi in Telekom Planet TV Emi priskočil na pomoč barovcem #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 195
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin