SiolNET. Planet TV Novosti
8,23

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Nekdanja Barovka se je poročila #foto

8,23

termometer

Noemi Jugovac |  | Foto: Instagram
Foto: Instagram

Ena najbolj prepoznavnih tekmovalk šova Bar na Planetu Noemi Jugovac je pred dnevi skočila v zakonski jarem. Njen mož je postal Joshua Shaquille Johnson, s katerim sta bila par že v času njenega sodelovanja v resničnostnem šovu Bar. Poroka pa ni minila brez zapletov, saj je imel Joshua zaradi ukrepov ob pandemiji kar nekaj težav na poti iz Združenih držav Amerike.

Noemi, ki zdaj nosi priimek Johnson, je na Instagramu v ganljivem zapisu priznala, da je bila njuna zveza polna težkih preizkušenj, in da sta imela veliko vzponov in padcev, nekaj nesoglasij med njima je bilo tudi zaradi njenega vstopa v resničnostni šov, saj je Joshuo mučilo ljubosumje.

Preživetje v divjini Planet TV V divjino so se z Branetom T. Červekom odpravili tudi celjski rokometaši #video

Zvezo sta vmes za nekaj časa tudi prekinila, v času koronakrize pa se je par ponovno zbližal s pomočjo družbenih omrežij. Spoznala sta, da drug brez drugega enostavno ne moreta in začela načrtovati poroko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noemi Jae (@noemijaejohnson) on

Noemi je prepričana, da so jima ravno številne čeri na skupni poti pomagale, da je njuna zveza zdaj še trdnejša in da sta skupaj duhovno zrasla. "Nikoli ne bom pozabila, kako sem si po enem tednu od najinega prvega srečanja rekla: "To je moški, s katerim se bom poročila." In po dveh letih držim za roko moškega, v katerega sem se zaljubila že po prvem pogovoru," je zapisala.

Zapleti zaradi koronavirusa 

Načrtovanje poroke v času koronakrize, še posebej, če dva živita na različnih kontinentih, je vse prej kot lahka naloga. Čeprav je Joshua že imel rezerviran let, pa so se ukrepi na Hrvaškem za državljane držav izven Evropske unije praktično čez noč zaostrili, kar je njune načrte postavilo na kocko.

Gasilci Planet TV Voditeljica Eva Cimbola že čaka na Gasilce

Po nekaj dneh velike negotovosti, ali bo poroka sploh lahko izpeljana, je par naposled le našel način, da je Joshua pravočasno prišel v Umag in opravil vsa potrebna testiranja. Mladoporočenca sta nato usodni da dahnila v krogu ožje družine. Nekaj utrinkov s poroke si lahko ogledate tudi v spodnjem videu.

Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 
Sportal Ne boste verjeli, za koliko je boksarska lepotica prodala preznojene nogavice #video Planet TV Planet TV Po smrti legendarnega voditelja se oboževalci spominjajo kultne epizode Milijonarja #video Planet TV Planet TV Tetovaža Slovenke navdušila zvezdnico in ameriške medije #video   Ženska Planet TV Lepotica iz Ženske zapeljuje v kopalkah #foto
delitve: 13
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin