SiolNET. Planet TV Bar
0,91

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Emi dal odpoved na banki in se lotil novega (odrskega) izziva

0,91

termometer

Bar
Foto: Ana Kovač

Emi Nikočević, nazadnje smo ga lahko spremljali v resničnostnem šovu Bar na Planetu, je presenetil z novico, da je dal odpoved na svojem delovnem mestu in zaplaval v povsem druge vode. Razkril pa je še, da bo premiero kmalu doživela tudi njegova stand up predstava z naslovom #DaJeEmiBitiLahkoBilBiVsakdo.

Emi je pred sodelovanjem v resničnostnem šovu Bar, v katerem je bil menedžer lokala, delal na banki. Po koncu šova pa si je zaželel početi nekaj novega, zato je na banki dal odpoved in zdaj dela kot vodja projektov v enem izmed oglaševalskih podjetij. Ni pa opustil niti svoje velike ljubezni: "Malo sem se vrnil tudi za točilni pult v mojo priljubljeno kavarno." 

Emi se ne ustraši nobenega izziva, zato se zelo veseli premiere svoje stand up predstave. Emi se ne ustraši nobenega izziva, zato se zelo veseli premiere svoje stand up predstave. Foto: Ana Kovač

Največja novica, ki je presenetila številne, pa je, da Emi pripravlja tudi svojo stand up predstavo, ki bo premiero doživela 7. februarja 2019 ob 19. uri na odru Kina Bežigrad v Ljubljani.

Emi obljublja drugačno in originalno komedijo, ki vas bo nasmejala do solz. Skozi predstavo, material zanjo je črpal iz lastnega življenja, vas bo popeljal med stolpnice v obdobje odraščanja v delavski družini "od dol", razkril pa bo tudi neverjetne dogodivščine v osnovni in srednji šoli ter iz časov prvih delovnih izkušenj. Tako ga boste lahko spoznali tudi kot delavca v proizvodnji, bankirja, trgovca in ne nazadnje kot televizijsko zvezdo.

Bar na Planet TV

Med predstavo bo obiskovalce presenetil tudi skriti gost. "Lahko vam povem le, da je znan obraz Planeta", je bil skrivnosten Emi. Ne bo pa to edini znani obraz na premieri predstave, saj so svoj prihod potrdili tudi nekateri barovci in barovke, ki bodo z veseljem spodbujali svojega nekdanjega menedžerja in zdaj prijatelja Emija.

predstavitev sheme Planet TV Poleg The Biggest Loser Slovenija prihajajo tudi Nepremagljivi in Milijonar Nepremagljivi Planet TV Imate najbolj športno družino v Sloveniji? Prijavite se! milijonar Planet TV Prijavite se v kviz Milijonar!

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 159
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin