SiolNET. Planet TV Novosti
0,09

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Nepremagljivi

Imate najbolj športno družino v Sloveniji? Prijavite se!

0,09

termometer

Spomladi na Planet prihaja oddaja The Fittest Family - Nepremagljivi, v kateri bodo imele slovenske družine priložnost, da pokažejo svojo fizično pripravljenost, ekipni duh in borbenost ter se potegujejo za laskavi naziv najbolj športne družine v Sloveniji. Če ste prepričani, da si prav vaša družina zasluži ta naziv, se prijavite!

Spomladi bo na Planetu za ekstremne športne izzive poskrbela tekmovalna oddaja The Fittest Family - Nepremagljivi, v kateri bodo imele slovenske družine priložnost, da dokažejo svojo vzdržljivost, moč in predanost športu. Najbolj ekstremno preizkušnjo bo vodil Marko Potrč, ki mu športni izzivi niso tuji, saj redno skrbi za svojo fizično kondicijo – tudi v družbi svoje družine. Oddajo bo Planet TV snemala v koprodukciji s hrvaško televizijo RTL.

Lahko z domačimi sestavite pravo nepremagljivo ekipo? Si zaslužite naziv najbolj športne družine v Sloveniji? PRIJAVITE SE!

Nepremagljivi

V oddaji bo sodelovalo 18 družin. Vsako sodelujočo družino morajo sestavljati štirje člani, od katerih je vsaj ena ženska.  Na poti premagovanja športnih preizkušenj bodo družine motivirali in jih trenirali izkušeni športniki. Družina, ki bo v oddaji premagala vse izzive in pokazala najboljšo kondicijo, hitrost in moč, bo zmagovalka najtežjega družinskega športnega tekmovanja.

Navodila, kako se prijaviti v tekmovalno oddajo Nepremagljivi, ki prihaja na Planet TV:

Izpolnite spodnjo prijavnico ali pošljite prijavo na e-naslov nepremagljivi@planet-tv.si. Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na elektronskem naslovu nepremagljivi@planet-tv.si in telefonski številki 051 269 269.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 41
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin