SiolNET. Planet TV Bar
0,25

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planet TV

Pomagajte svoji najljubši ekipi barovcev do zmage

0,25

termometer

BAR oddaja v živo |  | Foto: Bojan Puhek
Foto: Bojan Puhek

V novem tednu bodo v resničnostnem šovu Bar veljala nova pravila. Tekmovalnost bo na vrhuncu, saj se bo ekipa staroselcev pomerila z novimi barovci pri doseganju zaslužka. Kazen za slabšo ekipo bo kruta, saj bodo morali prav vsi člani poražene ekipe zapustiti šov.

BAR oddaja v živo Planet TV Nov preobrat v Baru: del ekipe barovcev lahko postanete tudi vi!

Ekipi, ki vam je bolj pri srcu, pa lahko pomagate tudi vi. Kako? Z obiskom v Baru in s tem, da pijačo naročite pri članu vam ljubše ekipe. Spodnji razpored vam je pri tem lahko v pomoč.

Bar na Planet TV | Foto:

Resničnostni šov Bar lahko spremljate od torka do petka ob 22.30 na Planetu. Vsako soboto si oddajo lahko ogledate v živo ob 20. uri pred TV-zasloni ali pa postanete del občinstva v Baru na Kongresnem trgu 3. 
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
BAR oddaja v živo Planet TV Kdo je najbolj len barovec? #anketa BAR oddaja v živo Planet TV Bar je zapustila Maruša! BAR oddaja v živo Planet TV Maruša po odhodu iz Bara: Pogrešala bom kamere! #intervju #video Bar na Planet TV Planet TV Maruša za slovo razbijala v Baru #video

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 14
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin