SiolNET. Planet TV Bar
0,82

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar

Kdo je najbolj len barovec? #anketa

0,82

termometer

BAR oddaja v živo |  | Foto: Bojan Puhek
Foto: Bojan Puhek

Delovne navade niso pri vseh ljudeh enake. Eni potrebujejo malce več spodbude, drugi "brco v rit", tretji pa moč dela nosijo že v genih. A vseeno, v Baru se v prvi vrsti ocenjuje delo in koliko energije je posameznik sposoben vložiti v to, da uspe. Ali so delovne navade pri naših barovcih prisotne, ste ocenjevali vi.

Minuli konec tedna smo vas spraševali po delovnih navadah v Baru oziroma, če kar poenostavimo, kdo od barovcev je najbolj len. Kamere pokažejo vse, delo in nedelo, vi pa ste imeli to možnost, da ste najbolj lenega barovca poslali na tedenski izziv. Kdo je bil izglasovan za najbolj lenega barovca in kakšna naloga ga čaka, izveste v sredini epizodi Bara.

Resničnostni šov Bar lahko spremljate od torka do petka ob 22.30 na Planetu. Vsako soboto si oddajo lahko ogledate v živo ob 20. uri pred TV-zasloni ali pa postanete del občinstva v Baru na Kongresnem trgu 3.
BAR oddaja v živo Planet TV Maruša po odhodu iz Bara: Pogrešala bom kamere! #intervju #video BAR oddaja v živo Planet TV Nov preobrat v Baru: del ekipe barovcev lahko postanete tudi vi!

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 43
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin