Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
11. 11. 2018,
10.37

Osveženo pred

5 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,61

Natisni članek

Bar resničnostni šov Bar Bar na Planetu

Nedelja, 11. 11. 2018, 10.37

5 let, 5 mesecev

Bar na Planetu

Nov preobrat v Baru: del ekipe barovcev lahko postanete tudi vi!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,61
BAR oddaja v živo | Foto Bojan Puhek

Foto: Bojan Puhek

Ko se je sinočnja oddaja Bar v živo počasi zaključevala in smo izvedeli, da mora bitko za 50 tisoč evrov zapustiti Maruša, nas je Barov menedžer Emi vse pustil odprtih ust. Tako gledalce kot tekmovalce. Pravila igre so namreč postavljena na glavo, del ekipe barovcev pa lahko postanete tudi vi.

Barov menedžer Emi, ki meni, da so stari barovci malce zaspali na lovorikah, in je razočaran nad prihodki zadnjega tedna, je šokiral vse, ko je naznanil, da bo po novem vse drugače in da od zdaj veljajo drugačna pravila igre. Oblikovali sta se novi skupini. Prvo sestavljajo staroselci, torej barovci, ki so že od začetka v šovu, drugo pa prišleki v preteklih dveh tednov – to so Gašper, Nika, Vid, Srečko in Oksana.

Skupini se bosta prihodnje tri tedne borili za obstanek v šovu. Tista, ki bo bolje delala, bo zmagala in njeni člani bodo ostali v bitki za glavno nagrado. Člani poražene ekipe bodo morali prav vsi, od prvega do zadnjega, zapustiti šov.

BAR oddaja v živo
Planet TV Bar je zapustila Maruša!

A to še zdaleč ni bilo vse. Emi je nato še povedal, da bodo zato, ker je starih barovcev več kot novih, od danes do petka potekali razgovori za delo. Povedano drugače: nekdo izmed vas ima priložnost, da postane del ekipe barovcev. "Vsi zainteresirani se lahko oglasite v Baru od nedelje do petka med 18. in 20. uro in samo povejte, da ste prišli na razgovor za službo. Tisti, ki ne morete priti do Kongresnega trga 3, pa lahko pišete na manager@bar-planet.si in se bomo dogovorili za sestanek po Skypu," je pojasnil Emi ter dodal: "Predlagam, da greste kar v akcijo, kajti lahko postanete naslednji in mogoše zadnji tekmovalec Bara na Planetu!"

Resničnostni šov Bar lahko spremljate od torka do petka ob 22.30 na Planetu. Vsako soboto si oddajo lahko ogledate v živo ob 20. uri pred TV-zasloni ali pa postanete del občinstva v Baru na Kongresnem trgu 3. 
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
Bar - Maruša
Planet TV V Baru spet divjajo strasti: Tokrat v akciji Maruša #video
Bar - Maruša in Katarina
Planet TV Maruša in Katarina zakopali bojno sekiro #video
Ne spreglejte