Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
10. 11. 2018,
19.54

Osveženo pred

5 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,84

Natisni članek

Bar resničnostni šov Bar Bar na Planetu

Sobota, 10. 11. 2018, 19.54

5 let, 5 mesecev

Bar na Planetu

Bar je zapustila Maruša!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,84
BAR oddaja v živo | Foto Bojan Puhek

Foto: Bojan Puhek

Nocojšnja oddaja Bar je bila še posebej napeta, kajti za obstoj v šovu so se borili kar štirje tekmovalci - Tea, Maruša, Sandi in Gregor. Na koncu je bitko za 50.000 evrov v solzah zapustila Maruša. So pa barovci znova doživeli velik šok. Izvedeli so namreč, da se bodo v prihodnjih treh tednih borili stari barovci proti novim, poražena ekipa pa bo morala zapustiti šov.

Ko je pred tednom dni Kristian dobil nalogo, da izbere, kateri štirje barovci bodo v naslednji oddaji zasedli vroče stole, je šokiral z odločitvijo. Nominiral je namreč Sandija, Gregorja, Teo in Marušo; Katarino, s katero sta se pred časom močno sporekla, pa je pustil pri miru.

Kaj so nominiranci rekli na Kristianovo odločitev, preverite TUKAJ!

Bar na Planet TV
Planet TV Kdo nocoj zapušča Bar?

Takoj po uvodnem pozdravu voditeljev Jasne Kuljaj in Domna Kumra je bilo treba razčistiti prav to, zakaj se je Kristian odločil tako, kot se je. Maruša je povedala, da se vzdušje med njimi ni nič spremenilo, nihče ni zameril Kristianu, ker se je tako odločil. "Mislim, da smo si v podpori zunaj enakovredni in da bo tole nocoj kar težka," je še dodala 19-letna Mariborčanka.

Kristian je v svoj zagovor povedal, da bi se danes še enkrat isto odločil: "Ko sem pred tednom dni tukaj izvedel, da se moram odločiti, kdo gre na vroči stol, nisem razmišljal, koga bi se rad znebil, ampak koga bi rad še naprej imel ob sebi. In to je bil Matej, zato sem ga pustil pri miru."

Gostitelja večera Jasna Kuljaj in Domen Kumer. | Foto: Bojan Puhek Gostitelja večera Jasna Kuljaj in Domen Kumer. Foto: Bojan Puhek

Po nocojšnji oddaji v živo, ki si jo lahko tudi sami kot del občinstva ogledate v živo na Kongresnem trgu 3, sledi nepozabna zabava z legendarno Nedo Ukraden! Vabljeni.
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.

Nato so besedo dobili novi barovci, ki so se tekmi za 50.000 evrov pridružili pred tednom dni. Vid, Katarinin brat, se je precej zbližal z Niko. Za Oksano so ostali rekli, da je skrbna in jim je kakor mama, sama pa je povedala, da se je imela prvi teden v Baru v redu, a da precej pogreša svoja otroka. Nato je besedo dobil še Srečko. "Prvi teden mi je bil super, le nekaj težav sem imel z zdravjem, zato nisem uspel delati toliko, kot bi želel," je povedal.

Teden v Baru je bil pester tudi zaradi mnogih dogodkov, ki so jih za obiskovalce pripravili barovci. Najbolj vroč je bil vsekakor četrtkov večer eksotičnega plesa, kjer sta Nika in Maruša šli še korak dlje. Pod belo majico namreč nista nosili nedrčka, preostale tekmovalke pa so ju med točko polivale z vodo. "Me smo se zelo zabavale. Meni je bilo super," je povedala Nika, Maruša pa je na Domnovo vprašanje o tem, ali bi to z Niko počela tudi poslovno, v šali odgovorila: "Bomo videli." Fantje pa so se prelevili v gasilce in prav tako poskrbeli za zanimivo plesno točko.

Voditelj Domen Kumer z barovci. | Foto: Bojan Puhek Voditelj Domen Kumer z barovci. Foto: Bojan Puhek

Beseda je nato nanesla na vodji ekip tega tedna, Gašperja in Niko. Sandi je odkrito povedal, da ju ne bi postavil za vodji svojega lokala, ker imata premalo izkušenj. Sta se pa v zadnjem tednu oblikovali tudi dve skupini, v eni so staroselci, v drugi novi barovci. Gašper meni, da če ne bodo novi tekmovalci držali skupaj, jih bodo staroselci počasi izločili. Niki se tudi zdi pameten korak, da z Gašperjem, Vidom, Oksano in Srečkom stopijo skupaj. Je pa presenetila Katarina, ki je povedala, da je pravzaprav na strani prišlekov, ker se ve, v kakšnih odnosih je z barovci, ki so že od začetka v šovu. "Bi pa na tej točki še povedala, da so staroselci začeli že dolgo nazaj taktizirati, in sicer takrat, ko so mi na nominacijah prav vsi dali minuse," je bila ostra.

Potem so se, ker je martinova sobota, barovci znašli pred posebno nalogo. Dva izmed njih sta morala degustirati vina, in to sta bila Nika in Gašper. Zmagovalec izziva je bil Srečko, ki je za nagrado dobil večerjo v gostilni Pri Kolovratu, s seboj pa bo lahko peljal še sotekmovalca po svoji izbiri.

Na vročih stolih so se tokrat potili kar štirje barovci. | Foto: Bojan Puhek Na vročih stolih so se tokrat potili kar štirje barovci. Foto: Bojan Puhek

Seveda je bilo treba razčistiti tudi to, kaj se dogaja med Teo in Matejem. Zadnje dni namreč spita v skupni postelji in si brez zadržkov izmenjujeta nežnosti. Zaradi tega se je Tea tudi močno sprla z bivšim fantom, s katerim sta bila dogovorjena, da se bosta znova pogovorila, ko pride Tea domov. Z njim, pravi, je opravila, za Mateja pa ne ve, ali bi lahko bila par ali ne. "Ne vem, kaj naj rečem. Tukaj se imava lepo, mi je všeč, ne vem pa, kaj bo zunaj," je bila odkrita Tea, Matej pa je dodal: "Jaz mislim, da se bo zunaj kasneje videlo, kaj in kako. Tea je super punca, mi je všeč. Ampak če hočeš z nekom v zvezo, moraš človeka zares spoznati, te možnosti pa tukaj nimava. Tukaj ne moreš zares spoznati človeka."

Na zagovoru se je spet znašla Katarina, saj jo imajo preostali tekmovalci za konfliktno osebo, ki ves čas išče prepir. Zadnje jabolko spora je bilo dejstvo, da se Katarini ob obiskih prijateljev in svojcev ves čas meri čas in se jo priganja, preostalim pa ne. Brat Vid ji je stopil v bran. "Moja sestra je temperamentna ženska. Ampak jaz jo že vse življenje poznam in se mi to ne zdi nič takšnega. Verjamem pa, da ostali, ki je niso vajeni, ne gledajo tako na to," je modro povedal.

Nika in Srečko sta dobila posebno nalogo - degustirati vina. V izzivu je zmagal Srečko. | Foto: Bojan Puhek Nika in Srečko sta dobila posebno nalogo - degustirati vina. V izzivu je zmagal Srečko. Foto: Bojan Puhek

Sledil je trenutek, ki smo ga vsi nestrpno pričakovali. A seveda tudi tokrat ni šlo zlahka. Jasna in Domen sta namreč najprej povedala, katera dva od štirih barovcev na vročih stolih sta varna in ne odhajata domov. To sta bila Sandi in Tea, ki sta si močno oddahnila. Sploh Tea, ki je odkrito povedala, da si zares želi še nekaj časa ostati v šovu - med drugim tudi zaradi Mateja.

Še preden smo izvedeli, kdo ostaja in kdo zapušča Bar, je Barov menedžer Emi razkril, da je v tem tednu več prometa naredila črna ekipa in s tem zmagala. Za nagrado pa jih Emi pelje v hribe nad njegovo domačo Škofjo Loko.

Potem pa je bil čas, da izvemo, koga ste gledalci poslali domov. To je bila Maruša, medtem ko Gregor ostaja v bitki za 50.000 evrov. S slovesom Maruše, ki se je ob tem razjokala, se je tako zaključila tokratna oddaja v živo. A ne še čisto, kajti na koncu je barovce šokiral še Emi, ki je povedal, da se odslej tudi uradno borijo novi tekmovalci proti starim. Poleg tega se lahko od nedelje do petka od 18. do 20. ure vsak, ki želi postati del šova, zglasi na razgovoru v Ljubljani pri barovcih. Kdor ne more priti v prestolnico, naj kratek opis pošlje na elektronski naslov manager@bar-planet.si.

In to še zdaleč ni vse. Bitka med novimi in starimi barovci bo trajala tri tedne, poražena skupina bo takrat morala spakirati kovčke in zapustiti Bar - prav vsi njeni člani.

Podrobnosti o razgovorih in o tem, kako lahko postanete del resničnostnega šova Bar, vam podrobno pojasnimo kmalu!
Bar na Planet TV
Planet TV Neda Ukraden ima za barovce in obiskovalce posebno sporočilo #video
Bar - Maruša in Katarina
Planet TV Maruša in Katarina zakopali bojno sekiro #video
Bar - Maruša
Planet TV V Baru spet divjajo strasti: Tokrat v akciji Maruša #video
bar
Planet TV Užaljeni Tea in Maruša od Kikija zahtevali pojasnila #video

 

Ne spreglejte