SiolNET. Planet TV Bar
3,06

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planet TV

Jezni Emi Lari in Žigi prepovedal poljubljanje #video

3,06

termometer

Bar na Planet TV

Uvodna zabava v baru je bila sicer uspešna, vendar prepiri, vpitje in solze, ki so ji sledili, menedžerju Emiju niso bili preveč všeč. Odločil se je za ostrejši pristop. Barovcem je zagrozil s kaznimi.

V resničnostnem šovu Bar je vse bolj napeto. Ne divjajo le strasti in hormoni, temveč zaradi samega dela v lokalu prihaja tudi do prvih resnih trenj. Več izveste že nocoj ob 21. uri na Planetu. 
Bar na Planet TV Planet TV Po odprtju bara izbruhnil silovit prepir, tekle so solze #video

Zjutraj po otvoritveni zabavi je menedžer Emi sklical nujni sestanek z barovci. Najprej jih je še enkrat opozoril in oštel, da se med delovnim časom v baru ne pije, prepiri pred gosti niso sprejemljivi, predvsem pa, da je treba biti prisoten in delati. Posebej je izpostavil Žigo in Laro, ki naj bi si naklonjenost izkazovala kar pred gosti lokala. Na koncu je zbranim zagrozil, da jih bo prisiljen kaznovati, če teh pravil ne bodo upoštevali. Več v videu:

Odločil pa se je tudi, da potrebujejo učinkovitejše vodenje, zato je barovcem dal nalogo, da tokrat izberejo kar dve vodji. Kdo sta novi vodji barovcev in ali bo številčno močnejše vodstvo uspešnejše pri vodenju bara, izveste v nocojšnji oddaji Bar ob 21. uri na Planetu.

Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
  Bar otvoritev Planet TV Emi o veliki otvoritvi bara: Moral sem malce zaropotati Bar EP02 seks Planet TV Veronika Podgoršek o romanci v Baru: Kdo ve, kam to vodi Bar - Lara solze Planet TV Barovka Lara v solzah: Žiga je moja največja napaka #video Bar otvoritev Planet TV Preverite, kdaj se lahko v baru družite s svojim priljubljenim barovcem

Komentarji

1

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

  • Tayla_Griffin / 13.09.2018. ob 16:54 +2 0

    Google dnevno dnevno plačuje več kot 800 USD na dan, tako da preprosto deluje na spletu...... Bliski sorodnik je bil brez zaposlitve šest mesecev in mesec dni nazaj je bila njena nagrada 25.369 $, ki je delala doma 4 ure na dan......obisk tee spletnee strani ......... ❥❥❥❥❥ ❥❥❥ ❥❥❥ w­w­w­.­W­e­b­J­o­b­9­8­.­C­o­m

    +2 0
delitve: 61
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin