SiolNET. Planet TV Bar
4,85

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Po odprtju bara izbruhnil silovit prepir, tekle so solze #video

4,85

termometer

Bar na Planet TV

Zadovoljni obiskovalci, dobra glasba, ples in strastni poljubi. Vse to je zaznamovalo zabavo ob odprtju bara v središču Ljubljane. Po slovesu zadnjih gostov pa je med barovci izbruhnil zelo glasen prepir, ki ga ni mogel pomiriti niti menedžer Emi.

V baru se bo veliko dogajalo ves teden. Danes se lahko oglasite na Kongresnem trgu 3 in s tekmovalci naredite kakšen selfi, zvečer pa vam pripravljajo že novo zabavo z živo glasbo – zaplesali boste lahko na ritme zasedbe Tequila.

Lara po koncu zabave ni mogla skriti solz. Lara po koncu zabave ni mogla skriti solz.

Vzdušje na velikem odprtju bara, ki je vrata za obiskovalce odprl včeraj, je bilo odlično. Za barovci je tako prvi in najpomembnejši večer, odkar se je začel resničnostni šov Bar. Od njih je terjal kar nekaj dni priprav in znoja, vendar kaže, da se je trud obrestoval, saj so bili obiskovalci, med katerimi so bili prijatelji in družinski člani tekmovalcev ter tudi nekateri znani obrazi slovenske estrade, nad zabavo vidno navdušeni.

Bar otvoritev Planet TV Vroče poljubljanje na veliki otvoritvi bara #foto

Bojan Pepež in Robi Tašner. Bojan Pepež in Robi Tašner. Foto: Ana Gregorič

In čeprav se je zdelo, da je barovcem, ki jih v prvem tednu vodi Sandi, zabava povsem uspela, se je ob koncu večera, potem ko se je poslovil še zadnji gost, izkazalo, da ni bilo ravno tako. Ko so se tekmovalci lotili čiščenja lokala, se je začelo medsebojno obračunavanje, kmalu je izbruhnil glasen prepir. V prepir se je hotel vmešati tudi Barov menedžer Emi, ki je hotel pomiriti strasti, a mu ni uspelo.

Kaj se je dogajalo po koncu zabave in kako se je končal prvi večji spor med barovci, ki bo vsekakor vplival na njihove medsebojne odnose, izveste v novi epizodi Bara, ki bo na sporedu nocoj  ob 21. uri na Planetu.

Bar na Planet TV

Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
  Bar - Lara in Žiga masaža Planet TV Strast barovcev pod drobnogledom: Lara želi biti ljubljena

Komentarji

2

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

  • Kritik / 12.09.2018. ob 16:57 +5 0

    To ni nič drugega kot "kurbnhaus) :)

    +5 0
delitve: 48
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin