Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
12. 9. 2018,
10.36

Osveženo pred

5 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,62

3

Natisni članek

Bar resničnostni šov Bar otvoritev zabava Bar na Planet TV

Sreda, 12. 9. 2018, 10.36

5 let, 7 mesecev

Vroče poljubljanje na veliki otvoritvi bara #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,62

3

Bar otvoritev | Foto Ana Kovač

Foto: Ana Kovač

Sinoči je lokal na Kongresnem trgu 3 tudi uradno odprl svoja vrata za obiskovalce. Na otvoritveni zabavi je bilo vzdušje odlično, tekmovalce so prišli na zanje izredno pomemben večer podpret tudi prijatelji in družinski člani. Tamaro je najbolj razveselil njen fant, ki mu je padla v objem in si z njim izmenjala nekaj vročih poljubov.

Nove epizode Bara ne zamudite nocoj ob 21. uri na Planetu! Videli boste, kaj vse se je dogajalo na veliki otvoritvi bara.

Čeprav so tekmovalci zdoma komaj teden dni, nekateri že pogrešajo vse, ki so jih pustili doma: Buraz psa, Karmen otroke, Tamara fanta. A sinoči, na veliki otvoritvi bara, so barovce in barovke z obiskom razveselili tudi svojci in prijatelji. Tamaro je med drugim prišel bodrit njen fant, ki mu je črnolasa Štajerka padla v objem in si z njim izmenjala nekaj vročih poljubov. Ni pa bila edina barovka, ki se je na otvoritveni zabavi predala nežnosti ... Več izveste nocoj ob 21. uri na Planetu v novi epizodi resničnostnega šova Bar.

Bar - Lara in Žiga masaža
Planet TV Strast barovcev pod drobnogledom: Lara želi biti ljubljena

Vzdušje na velikem odprtju bara v središču Ljubljane je bilo sicer odlično, nad tekmovalci, ki so morali skrbeti za prve goste, je budno bdel Barov menedžer Emi. Med drugim so barovke in barovci postregli s čokoladno zabavo. V izvirne, ročno izdelane čokoladne kozarčke iz najboljšega kakava so nalili prvovrstne slovenske likerje najrazličnejših okusov.

Nekaj utrinkov sinočnjega dogodka si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji.

Fotogalerija
1 / 38

In čeprav je bilo od daleč videti, kot da je vse v najlepšem redu in da vse teče kot po maslu, v resnici ni bilo čisto tako …

Kaj se je dogajalo z ekipo, preverite že nocoj v novi epizodi Bara, ki bo na sporedu ob 21. uri na Planetu. Ne zamudite!

V Baru se bo sicer veliko dogajalo ves teden. Danes se lahko oglasite na Kongresnem trgu 3 in s tekmovalci naredite kakšen selfi, zvečer pa vam pripravljajo že novo zabavo z živo glasbo – zaplesali boste lahko na ritme zasedbe Tequila. Četrtkovo popoldne bo namenjeno sproščenemu druženju po službi, oglasite se lahko na tako imenovani zabavi Kriglo gor!, pestro pa bo tudi jutri zvečer, saj barovci in barovke pripravljajo novo tematsko zabavo.

Bar - Tamara in Noemi
Planet TV Med barovkami vlada vse večja kriza
Bar - Lara in Žiga
Planet TV V Baru še vedno divjajo strasti: Lara in Žiga znova v akciji! #video
Ne spreglejte