SiolNET. Planet TV Bar
4,35

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Med barovkami vlada vse večja kriza

4,35

termometer

Bar - Tamara in Noemi |  | Foto: Planet TV
Foto: Planet TV

Čeprav se je resničnostni šov šele dobro začel, so nekateri tekmovalci že začeli pogrešati domače okolje. Že v petek sta nekaj solz potočila Buraz (Grega Jakhel Kolarević) in Karmen – slednja zaradi otrok, Buraz zaradi psa; zdaj pa je vse težje še dvema drugima barovkama. Bodo zdržale pritisk ali bomo že v drugem tednu priča izrednim odhodom domov?

Jutri ob 20. uri ne zamudite velikega odprtja bara! Pridružite se barovkam in barovcem na Kongresnem trgu 3, saj za vas pripravljajo noro zabavo z DJ Saturday Simonom in kar nekaj presenečenj.
BAR oddaja v živo Planet TV Novi barovki v šov vstopata s posebno nalogo #video

Da je težko biti stran od doma, so se ob odhodu v resničnostni šov Bar zavedali vsi udeleženci. A ko so enkrat zares zaživeli v novem okolju, v delni izolaciji, je nekaterim postalo zares hudo. Čeprav so v Baru šele slab teden, je kriza pri določenih vse večja.

Karmen je že v petek jokala, ko jo je kdo povprašal po njenih dveh otrocih, Burazu pa je bilo hudo za psom. Včeraj je kriza udarila še po dveh tekmovalkah – Tamari, ki je sicer v preteklosti že sodelovala v resničnostnem šovu, a je bil malce drugačen od Bara, in Noemi. Sploh Tamara v iskreni izpovedi prizna, da je psihično povsem na dnu.

Zakaj, preverite v jutrišnji epizodi Bara na Planetu, ki bo na sporedu bo 21. uri.
tea Planet TV Iz ljubeče-sovražnega razmerja po novo ljubezen v Bar #foto jasmina Planet TV V Bar vstopila go go plesalka #foto

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 62
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin