Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
8. 9. 2018,
19.00

Osveženo pred

5 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,09

5

Natisni članek

Bar na Planet TV Planet TV

Sobota, 8. 9. 2018, 19.00

5 let, 7 mesecev

Bar na Planet TV

Novi barovki v šov vstopata s posebno nalogo #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,09

5

BAR oddaja v živo | Foto Bojan Puhek

Foto: Bojan Puhek

V prvi sobotni oddaji, ki je potekala v živo, je bila največje presenečenje večera vselitev novih tekmovalk. Tekmovalki imata tudi posebno nalogo, ki bo preostalim barovcem zagrenila življenje, medtem ko si bosta sami na ta način morda priborili imuniteto.

 

V torek ob 20. uri na Kongresnem trgu 3 ne zamudite velikega odprtja bara z DJ Saturday Simonom.

Dogajanje v šovu je že v prvem tednu zelo pestro, dodatno pa ga bosta začinili novi tekmovalki. Kako bodo preostali barovci sprejeli dekleti, ki sta že s svojim prihodom dvignili temperaturo?

BAR oddaja v živo | Foto: Bojan Puhek Foto: Bojan Puhek Še prej je v oddaji tekmovalce pričakalo prvo pravo presenečenje. Izvedeli so, da se jim v prihodnjih dneh ne bo treba stiskati le na sedmih posteljah, saj je v stanovanju skrita še ena spalnica z dodatnimi ležišči.

V središču pogovorov med voditeljema in tekmovalci je bilo sicer pestro dogajanje prvih nekaj dni. Glavna tema sta bila vsekakor Lara in Žiga s svojo "ljubezensko" zgodbo.

BAR oddaja v živo | Foto: Bojan Puhek Foto: Bojan Puhek

Čisto na koncu je sledilo glavno presenečenje večera. V Bar sta vstopili še dve tekmovalki, ki imata posebno misijo, s katero si bosta, če bosta uspešni, lahko priborili imuniteto. Sotekmovalcem bosta morali na skrivaj mešati štrene pri kreiranju koktajlov. In kdo sta dekleti, za kateri so preostali barovci sprva mislili, da sta plesalki?

Novi barovki Jasmina in Tea | Foto: Bojan Puhek Novi barovki Jasmina in Tea Foto: Bojan Puhek

Prva je Jasmina Kananović, ki je samozavestna Štajerka brez dlake na jeziku. Zaposlena je kot frizerka za podaljševanje las v Gradcu, dela kot natakarica v lokalu in je go go animatorka. Zase pravi, da je zelo iznajdljiva, med drugim zna poprijeti za vsako delo, tudi če je treba položi laminat ali dekorativne kamne. Kamere je ne motijo in morda bo v šovu pokazala tudi škorpijona, ki ga ima vtetoviranega na zadnjici. "V šovu me bodo podprli vsi. Le kdo in zakaj me ne bi?" pravi Mariborčanka.

Druga pa je Tea Kavkler. Čeprav se je v Bar prijavila za šalo, komaj čaka, da se šov zanjo začne. Levinja po horoskopu ne mara ljudi, ki so ukazovalni. Rada je v moški družbi, odkrito pa tudi priznava, da je varala fanta. Z ljubeznijo v Baru ne bi imela težav, v prostem času pa trenira ples ob drogu. Tea pravi, da je še premlada, da bi imela v življenju cilje, veseli pa jo, da jo ima rada večina ljudi, ki jih pozna.

Resničnostni šov BAR lahko na Planetu spremljate od torka do petka ob 21. uri, v soboto pa bo oddaja v živo na sporedu že ob 20. uri.
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
Bar na Planet TV
Planet TV Barovci se že pripravljajo na veliko odprtje bara #foto
Bar EP02 - jezen Žiga
Planet TV Po vročih prizorih v Baru še hud prepir: Žiga grdo ozmerjal Katarino
Bar na Planet TV
Planet TV V Baru spet vroče: Lara se je vrnila v Žigov objem #foto

 

Ne spreglejte