SiolNET. Planet TV Bar
1,46

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planet TV

Barovci se že pripravljajo na veliko odprtje bara #foto

1,46

termometer

Bar na Planet TV

Vselitve so za nami, novopečeni barovci pa razkriti. Prvi dnevi so bili polni presenečenj ob spoznavanju novih obrazov in šova, za pestro in vroče dogajanje pa so poskrbeli tudi sami. Če smo natančnejši, sta bila v glavnih vlogah Žiga in Lara, ki sta že prvo noč poskrbela za vroče prizore. Toda kljub lahkotnemu in zabavnemu začetku bodo barovci morali kmalu zavihati rokave in pokazati svoje veščine tudi za točilnim pultom.

Bliža se namreč veliko odprtje bara. Ali so res tako izkušeni, pridni, iznajdljivi, urni, spretni in gostoljubni, kot so trdili pred vstopom v resničnostni šov, bodo tako gledalci kot gostje lahko preverili že čez nekaj dni.

Bar v središču Ljubljane, natančneje na Kongresnem trgu 3, bo v torek, 11. septembra, ob 20. uri tudi uradno odprl svoja vrata za obiskovalce. Barov menedžer Emi je zato že zbral tekmovalce na kup in jim razdelil naloge, da bo veliki dan potekal čim bolj gladko.

Bar na Planet TV Čeprav je dela veliko, pa menedžer ne dvomi, da bo zabava, ki jo bodo pripravili njegovi varovanci in jo bo z odlično glasbo popestril DJ Saturday Simon, ena najbolj nepozabnih zabav v nizu, ki jih za svoje goste to jesen pripravljajo tekmovalci šova Bar na Planet TV.

Barovci pozivajo vse, ki ne želijo zamuditi najboljše zabave te jeseni, da se jim pridružijo v torek, 11. septembra, ob 20. uri na Kongresnem trgu 3 (nekdanji Bachus) in jim pomagajo poskrbeti, da bo uvodna zabava v baru res nepozabna.
Resničnostni šov Bar lahko na Planetu spremljate od torka do petka ob 21. uri, v soboto pa bo oddaja v živo na sporedu že ob 20. uri.
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
Bar EP02 seks Planet TV Barovca sta se že prvo noč predala strastem! #foto Lara Novak Planet TV Pustila fanta in šla v Bar #video Bar na Planet TV Planet TV Kdo je barovec, ki se je že prvo noč predal strastem? #video BAR vselitev drugi dan. Planet TV V Bar vstopilo novih sedem tekmovalcev; zdaj se jih za zmago bori 14! #foto #video

 

Komentarji

1

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

  • Scarlett_Oom / 07.09.2018. ob 15:37 +2 0

    Živim s polnim delovnim časom z 1248 dolarjev na dan, in veste, da je to najpreprosteje delo, o katerem sem tudi slišal. Na nekaterih spletnih straneh moram samo posrnuti in moje delo je popolno. Od vsakega kraja lahko delam kadar koli, medtem ko uživam v življenju in rad imam radd. Enak0 lahko storite tudi z obisk te spletne strani ......... ➤➤ ➤➤➤➤ w­w­w­.­W­e­b­J­o­b­9­8­.­C­o­m

    +2 0
delitve: 178
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin