Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
5. 9. 2018,
19.30

Osveženo pred

5 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,48

4

Natisni članek

Bar resničnostni šov Bar vselitev

Sreda, 5. 9. 2018, 19.30

5 let, 7 mesecev

Bar na Planet TV

V Bar vstopilo novih sedem tekmovalcev; zdaj se jih za zmago bori 14! #foto #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,48

4

BAR vselitev drugi dan. | Foto Bojan Puhek

Foto: Bojan Puhek

Drugi večer se je resničnostnemu šovu Bar pridružilo novih sedem tekmovalcev, s čimer je v stanovanju postalo precej tesno. Postelj je namreč le sedem, barovk in barovcev pa 14. Kdo sploh so novi udeleženci šova? Preverite!

Vse aktualne novice o najboljšem Baru na planetu ter v kratkem tudi vpogled v vse kamere v stanovanju in baru spremljajte na spletni strani Bar!

Playboyevo dekle, nekdanji košarkar, igralec, reševalec, hči nekdanje političarke, mamica dveh otrok in strasten motorist. To je prvih sedem tekmovalcev, ki ste jih spoznali včeraj in so že preživeli prvo noč in prvi dan v šovu. Kdo so, preverite v spodnjem videu.

A za naziv velikega zmagovalca najboljšega Bara na Planetu se jih seveda ne bo borilo le sedem. Tako se jim je drugi večer pridružila nova "pošiljka" tekmovalcev, ki jih je v šov na rdeči preprogi pospremil drugi član voditeljskega dua, Domen Kumer.

Drugo oddajo v živo vodi Domen Kumer. | Foto: Bojan Puhek Drugo oddajo v živo vodi Domen Kumer. Foto: Bojan Puhek

Barovke in barovce so na Kongresni trg v Ljubljani prišli pozdravit številni podporniki, v novo domovanje - to je le nekaj stopnic od bara - so jih pospremili z bučnim aplavzom.

Nove epizode Bara ne zamudite že nocoj ob 21. uri na Planetu!

Utrinki z vselitve druge sedmerice tekmovalcev:

Fotogalerija
1 / 14

Prvi sta se šovu ta večer pridružili Sara Premrl in Tamara Cimerman.

Sara Premrl. | Foto: Blaž Vatovec Sara Premrl. Foto: Blaž Vatovec

Sara že od svojega 12. leta dela v gostinstvu in je tudi vodja lokala. Denar je ne zanima, slava je zanjo pomembnejša. Je natančna in prilagodljiva, trudi se, da ne bi ukazovala, zato včasih kakšno stvar pove tudi po ovinkih. Naredila je tečaj za barmane, pri sodelovanju v Baru pa jo močno podpirajo tudi starši. Skupnega bivanja s sotekmovalci se ne boji, saj je vajena številnih ljudi okoli sebe: ima šest sester, med šolanjem pa je živela s sedmimi sostanovalci.

Tamara Cimerman. | Foto: Blaž Vatovec Tamara Cimerman. Foto: Blaž Vatovec

Tamara dela kot natakarica, hostesa in kozmetičarka. Bar si želi predvsem dekorirati. Igrala je v teatru, je dobra organizatorka in prava žurerka, ki je rada v središču pozornosti. Ne mara ljudi, ki ji vsiljujejo svoj prav, in ''afnastih" žensk, ko izgubi nadzor, pa običajno kriči in loputa z vrati. Zelo zgodaj se je bila primorana osamosvojiti, njen najboljši prijatelj pa je fant Klemen. Izkušnje z resničnostnimi šovi že ima, saj je v enem od njih že nastopila.

Prva sedmerica tekmovalcev, ki so v Bar prišli že včeraj, je dekleti prisrčno sprejela s toplimi objemi. Takoj se je začela razprava o tem, kako bodo spali. V stanovanju je namreč na voljo le sedem postelj, ob koncu večera pa bo v šovu že 14 tekmovalcev.

Kot deseti in enajsti član ekipe sta se Baru prdružila Lara Novak in Žiga Rajh.

Lara Novak. | Foto: Blaž Vatovec Lara Novak. Foto: Blaž Vatovec

Lara, odločna in tipična kozoroginja, se je po razhodu s fantom preselila na Obalo, kjer dela v gostinstvu. Pravi, da jo je iskrenost v življenju večkrat tepla, zato bo v Baru le na začetku neposredna, pozneje pa bo začela taktizirati. Boji se teme in tega, da bi bila sama v gozdu, obožuje tehno in house glasbo, rada pa tudi riše in kipari, saj je končala grafično šolo. Je temperamentno dekle, ki se prepira in brez težav tudi stepe, če je potrebno. Rada ima dogajanje in zabave. Trenirala je atletiko, gimnastiko in borilne veščine, želi pa si skočiti z letala. Zatrjuje, da se v Baru ne bo zaljubila, saj si želi svobode, najbolj pa bo pogrešala svojega psa.

Žiga Rajh. | Foto: Blaž Vatovec Žiga Rajh. Foto: Blaž Vatovec

Žiga dela v Avstriji kot natakar, finančno pomaga tudi svoji družini. Znan je po tem, da zelo rad in dobro pleše, je samski in nikoli ne bi nikogar udaril. Ker je zelo neposreden, ne mara ljudi, ki stvari ne povedo v obraz. Tudi golota zanj ni sramota. Boji se pajkov in kač, najbolj pa uživa v nogometnih večerih ob steklenici piva. Zase pravi, da je velik šarmer in zapeljivec, ki zna osvojiti žensko.

Naslednji Bar dvojec, ki je zakorakal v stanovanje in s tem v boj za glavno nagrado 50 tisoč evrov, sta bila Maruša Zejnić in Kristjan Bamburač.

Maruša Zejnić. | Foto: Blaž Vatovec Maruša Zejnić. Foto: Blaž Vatovec

Maruša pravi, da je deloholičarka, ki med tednom dela v dnevnem lokalu, med konci tedna pa tudi ponoči. Všeč so ji moški z brado, modrimi očmi in tetovažami, tudi sama jih ima več. Vsak konec tedna obiskuje zabave in prepričana je, da ji zmaga v Baru ne bo ušla. Rada je v moški družbi, žensk, ki so vzvišene, pa ne mara. Njena posebnost je, da zna obvladati okajene goste, želi pa si odpreti svojo gostilno.

Kristjan Bamburač. | Foto: Blaž Vatovec Kristjan Bamburač. Foto: Blaž Vatovec

Kristian je kar petnajst let je igral nogomet, nato pa se je poškodoval in se posvetil gostinstvu, ki je postalo njegovo največje veselje v življenju. "Od mene boste dobili vse, kar si želite, saj je Bar že tri leta moja največja želja," pravi Kristjan, ki najraje pripravlja kavo. Želi si vpeljati nove smernice v gostinstvo in odpreti lastno verigo lokalov. Njegov edini prijatelj je bratranec, rad pa ima starejše ženske.

Grega Juntez. | Foto: Blaž Vatovec Grega Juntez. Foto: Blaž Vatovec

Zadnji se je ekipi barovcev pridružil Grega Juntez. Po poklicu je kuhar, ki glede na slabe pretekle ljubezenske izkušnje – zveze so trajale največ en mesec – zdaj upa na dolgo in uspešno zvezo. Je zabavljač s smislom za humor in pozitivna oseba. Bar je zanj izziv, saj si želi tako slave kot denarja. Ker ima veliko prijateljev in ljudi, ki ga poznajo, je prepričan, da bo imel v šovu veliko podpornikov. Je prilagodljiv, boji pa se zobozdravnikov.

Zadnjega barovca je čakalo presenečenje. Domen mu je podaril skrinjo s pismom in uro štoparico. Naročil mu je, da lahko pismo odpre šele v stanovanju, skupaj s sotekmovalci. In res je Grega takoj ob prihodu v stanovanje Domnovo pošiljko predal preostalim. Kaj se skriva notri, boste izvedeli kmalu ...

Resničnostni šov BAR lahko na Planetu spremljate od torka do petka ob 21. uri, v soboto pa bo oddaja v živo na sporedu že ob 20. uri.
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
Bar - vselitev prvih tekmovalcev
Planet TV V Bar se je vselilo prvih sedem tekmovalcev! #foto
Bar - vselitev prvih tekmovalcev
Planet TV Prva oddaja Bara: Jasna obležala na rdeči preprogi #video
Ne spreglejte