Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
6. 9. 2018,
11.51

Osveženo pred

5 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

17

Natisni članek

Bar resničnostni šov Bar spolnost

Četrtek, 6. 9. 2018, 11.51

5 let, 7 mesecev

Bar na Planet TV

Barovca sta se že prvo noč predala strastem! #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

17

Bar EP02 seks | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Verjeli ali ne, v resničnostnem šovu Bar je bilo že prvo noč zelo vroče in divje. Žiga in Lara, ki sta se v sklopu druge sedmerice sinoči pridružila šovu, se nista mogla upreti drug drugemu.

Že nocoj ne zamudite nove epizode resničnostnega šova Bar! Prva skupna noč je namreč postregla ne le s strastnimi prizori, ki jih boste videli v oddaji, temveč tudi s prvim prepirom. Ne zamudite – več izveste nocoj ob 21. uri na Planetu!

Žiga in Lara sta se, ko se je vselitvena zabava bližala koncu, umaknila v spalnico. Ker je postelj v stanovanju le sedem, tekmovalcev pa 14, so si jih prvo noč morali deliti, Lara in Žiga pa sta si to noč delila veliko več kot le odejo in vzglavnik.

Bar EP02 seks | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Najprej se sta začela strastno poljubljati na postelji, ko so stvari postale prevroče za kamere, pa sta se čez glavo pokrila z odejo in skrila. Nato sta se prestavila v kopalnico, kjer sta odvrgla vsa oblačila in so popustile prav vse zavore. Med njima se je vnela takšna strast, da sta očitno pozabila na vse kamere in se povsem predala drug drugemu.

Bar EP02 seks | Foto: Planet TV Foto: Planet TV Na neki točki je med njima postalo tako divje, da sta podirala celo omarice in regale, nameščene v kopalnici. Posnetke dogajanja si oglejte v nocojšnji epizodi Bara, ki bo na sporedu ob 21. uri na Planetu!

Lara je sicer tik pred vstopom v resničnostni šov Bar končala dolgoletno zvezo. Povedala je, da je fanta, s katerim je bila pet let, pustila predvsem zato, ker je imela dovolj neprestanih prepirov in igranja vloge mame. Več o Lari si preberite TUKAJ!

A ne le za vroče prizore, Žiga je prvo noč v šovu poskrbel tudi za hud prepir. V lase si je skočil s Katarino in jo grdo ozmerjal. Delček njunega prepira si poglejte TUKAJ!

Nekaj strastnih utrinkov iz stanovanja si lahko ogledate na zgornjih fotografijah, kaj točno se je dogajalo in kako zelo vroče je postalo, pa boste videli ekskluzivno v nocojšnji epizodi Bara – ob 21. uri na Planetu.
Bar EP02 - vselitveni žur
Planet TV Prvi večer v Baru že popustile zavore #video
BAR vselitev drugi dan.
Planet TV V Bar vstopilo novih sedem tekmovalcev; zdaj se jih za zmago bori 14! #foto #video
Bar - vselitev prvih tekmovalcev
Planet TV V Bar se je vselilo prvih sedem tekmovalcev! #foto

 

Ne spreglejte