SiolNET. Planet TV Bar
4,24

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Prvi večer v Baru že popustile zavore #video

4,24

termometer

Bar EP02 - vselitveni žur |  | Foto: Planet TV
Foto: Planet TV

Potem ko se je prvi sedmerici pridružilo še sedem barovk in barovcev, se je začel vselitveni žur. Tekmovalce je najprej obiskal Emi in jih presenetil z novico, da bo to sezono Barov menedžer. Ko so nazdravili in pokramljali, jih je Emi zapustil, sledila pa je zabava, tako da so bili tekmovalci iz ure v uro bolj sproščeni.

Nocoj ne zamudite nove epizode resničnostnega šova Bar! Prva skupna noč je namreč postregla tako s prvim prepirom kot s prvimi strastnimi prizori med dvema tekmovalcema. Ne zamudite – več izveste nocoj ob 21. uri na Planetu.

Nazdravljanje, petje in ples. Tega je bilo na prvi zabavi v stanovanju, ki bo v prihodnjih tednih nov dom barovk in barovcev, na pretek. Glavni protagonist na parketu je bil nihče drug kot nekdanji reševalec Matej. Najprej je pograbil Katarino in jo zasukal na eno od narodnozabavnih viž, nato je v roke vzel Tamaro in se zavrtel še na Modrijane.

Tudi sicer tekmovalci na prvi skupni večer niso bili prav nič zadržani. Hitro so se spoznavali, sproščeno kramljali, veliko nazdravljali in peli.

Nekaj utrinkov z vselitvene zabave si lahko ogledate v zgornjem videu, več o pestrem dogajanju ta večer - med drugim se je zgodil prvi hud prepir in, verjeli ali ne, celo prvo predajanje strastem - pa v nocojšnji epizodi Bara, ki bo na sporedu ob 21. uri na Planetu. Ne zamudite!
Bar EP02 seks Planet TV Barovca sta se že prvo noč predala strastem! #foto BAR vselitev drugi dan. Planet TV V Bar vstopilo novih sedem tekmovalcev; zdaj se jih za zmago bori 14! #foto #video Bar - vselitev prvih tekmovalcev Planet TV V Bar se je vselilo prvih sedem tekmovalcev! #foto

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 124
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin