SiolNET. Planet TV Bar
10

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar

V Baru spet vroče: Lara se je vrnila v Žigov objem #foto

10

termometer

Bar na Planet TV

Katarina je jokala zaradi žalitev, Karmen zaradi hrepenenja po domu, Lara pa je prelomila svoje besede v spovednici in se zvečer znova predala strastem z Žigo ter se pri tem celo poškodovala.

bar Jutro se je začelo s prepirom, ker Katarina ni zmogla preboleti Žigovih žaljivih besed, zato se je v kadilnici zjokala, medtem ko je bila Lara skesana. Obžalovala je dogajanje prejšnjega večera in zatrdila, da se kaj podobnega ne bo več zgodilo. Na drugi strani pa je Žiga povedal, da so mu všeč blondinke z modrimi očmi, da se ničesar ne sramuje in da bi vse skupaj z veseljem ponovil.

Bar na Planet TV Planet TV Skesana Lara: Kar se je zgodilo včeraj, se ne bo več ponovilo!

bar Sledil je odhod v bar, kjer je Emi tekmovalce seznanil s pravili, pričakovanji in prvo tedensko nalogo – kreiranjem lastnega koktajla. Barovci so dobili navodila, kaj vse morajo postoriti do velikega odprtja bara, ki bo v torek ob 20. uri. Tekmovalci so pridno pometali, šteli kozarce, zlagali pijačo, kar je novopečenega menedžerja zelo razveselilo.

Bar EP02 - solze Karmen Planet TV V Baru že tekle solze #barplanet

Edina, ki je bila ta dan slabe volje, je bila Karmen, ki si želi domov. "Razočarana sem nad dogodki pretekle noči," je povedala kratkolaska in dodala, da v baru niso ljudje, ampak živina. Nekoliko je je nato potolažil Emi. bar V hiši je po prihodu iz bara tekmovalce čakala posebna oblika igre človek ne jezi se, in sicer s kozarci in steklenicami vina. Ob popitem vinu so se vsi sprostili in začel se je žur. Pestro dogajanje ob glasbi in plesu pa očitno ni prepričalo Lare in Žiga, ki sta se v kadilnici znova začela poljubljati, nato pa so se stvari znova začele odvijati kot večer pred tem. S pijanostjo se je večala agresija oziroma strast med obema, nato pa sta golobčka znova končala v postelji.

bar V slogu prejšnje noči je bila Lara znova precej agresivna, saj sta med prerivanjem v kopalnici padla po tleh. Kljub temu, da se je Lara močno udarila v glavo, pa je to ni zmotilo, da se ne bi več predajala mesenim užitkom na tleh kopalnice.

Bar EP02 seks Planet TV Barovca sta se že prvo noč predala strastem! #foto
V torek ob 20. uri na Kongresnem trgu 3 (bivši Bachus) ne zamudite velikega odprtja bara z DJ Saturday Simonom.
Resničnostni šov Bar lahko na Planetu spremljate od torka do petka ob 21. uri, v soboto pa bo oddaja v živo na sporedu že ob 20. uri.
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 156
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin