SiolNET. Planet TV Bar
6,92

termometer

 • Messenger
 • Messenger
Bar

Iz ljubeče-sovražnega razmerja po novo ljubezen v Bar #foto

6,92

termometer

Včeraj sta se v resničnostni šov Bar vselili še zadnji tekmovalki, ki sta bili presenečenje večera. Ena od teh je Tea Kavkler.

tea

V torek ob 20. uri ne zamudite velikega odprtja bara z DJ Saturday Simonom.

"V Bar sem se prijavila za šalo, saj so me na to napeljali prijatelji," je povedala Tea Kavkler, ki je po horoskopu levinja. Odkrito priznava, da tudi z ljubeznijo v resničnostnem šovu ne bi imela težav. "Mogoče bi jih imel kdo drug, saj sva se s fantom razšla pred nekaj meseci. Imela sva ljubeče-sovražen odnos, večkrat pa sva se tudi razšla in se nato znova našla," je še razkrila Tea in hkrati priznala, da je fanta varala.

Ne mara ljudi, ki so ukazovalni, rada pa je v moški družbi. Ciljev v življenju še nima, saj pravi, da je za to pri svojih 24 letih še premlada. V prostem času se rada druži s prijatelji in trenira ples ob drogu, od Bara pa pričakuje vse mogoče: prepire, tekmovalnost, hinavščino in nova prijateljstva.

Več o Tei pa tudi v spodnjem videu:

Resničnostni šov BAR lahko na Planetu spremljate od torka do petka ob 21. uri, v soboto pa bo oddaja v živo na sporedu že ob 20. uri.
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
Grega Juntez Planet TV Bradati barovec razkril bizaren strah #video #foto Bar Tamara Cimerman Planet TV Lepa barovka že nastopala v resničnostnem šovu #video Lara Novak Planet TV Pustila fanta in šla v Bar #video

Komentarji

4

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • Natassska / 10.09.2018. ob 07:14 +3 - 2

  Brez možganov

  +3 - 2
 • cuota / 09.09.2018. ob 17:39 +2 - 2

  Ciljev pri 24 letih še nima...pri 70- ih bo že...

  +2 - 2
 • Loko4 / 10.09.2018. ob 00:13 +2 - 2

  Njen bivši pa je tudi njen bratranec, to še ni povedla?

  +2 - 2
delitve: 76
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin