Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
7. 3. 2024,
20.08

Osveženo pred

1 mesec, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,54

Natisni članek

solze intervju ločitev manekenka Gisele Bündchen Tom Brady

Četrtek, 7. 3. 2024, 20.08

1 mesec, 2 tedna

Manekenka dve leti po ločitvi še vedno zlomljena, ni mogla zadrževati solz #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,54
Gisele Bündchen | V napovedniku za intervju Bündchnova ni mogla zadrževati solz, ko je govorila o svojem nekdanjem možu Tomu Bradyju. | Foto Guliverimage

V napovedniku za intervju Bündchnova ni mogla zadrževati solz, ko je govorila o svojem nekdanjem možu Tomu Bradyju.

Foto: Guliverimage

Skoraj dve leti po ločitvi od zvezdnika ameriškega nogometa Toma Bradyja je brazilska manekenka Gisele Bündchen spregovorila o težki ločitvi. Pri tem ni mogla zadrževati solz, zato je snemalce prosila, ali lahko za trenutek prekinejo snemanje, poroča portal E! News.

43-letna manekenka Gisele Bündchen je v intervjuju za televizijsko oddajo Impact X Nightline spregovorila o čustveni in težki ločitvi od 46-letnega zvezdnika ameriškega nogometa, s katerim sta se ločila pred skoraj dvema letoma, skupaj pa imata sina in hčer.

V napovedniku za intervju Bündchnova ni mogla zadrževati solz, ko je govorila o svojem nekdanjem možu Tomu Bradyju. V nekem trenutku se je obrnila stran in snemalce prosila, ali lahko za trenutek prekinejo snemanje.

Poglejte napovednik: 

Z voditeljico Robin Roberts sta se sicer pogovarjali o življenju, ljubezni in starševstvu. "Včasih je lažje, včasih težje. Nadziram lahko samo to, kar počnem," je povedala o delitvi skrbništva nad otrokoma. 

Ločitev od Bradyja opisala kot smrt svojih sanj

Po več mesecih ugibanj sta manekenka in športnik oktobra 2022 potrdila, da sta se po 13 letih zakona ločila. Bündchnova je ločitev od Bradyja opisala kot smrt svojih sanj. "Težko je, ker si predstavljaš, da bo tvoje življenje potekalo na določen način, in si za to naredil vse, kar si lahko," je marca lani povedala za revijo Vanity Fair. 

Priznala je, da sta se kot par sčasoma oddaljila, in dodala, da včasih rasteš skupaj, včasih se razideš. "Sčasoma sva se zavedala, da sva si samo želela različne stvari, in sva morala sprejeti odločitev. To ne pomeni, da osebe ne ljubiš," je še dodala. V 13 letih zakona sta se jima rodila sin Benjamin in hči Vivian, Brady pa ima iz prejšnjega razmerja z igralko Bridget Moynahan še sina Jacka

Manekenka se po ločitvi, kot smo že poročali, dobiva s svojim inštruktorjem ju-jitsuja Joaquimom Valentejem, medtem ko so Bradyja večkrat opazili v družbi ruske manekenke Irine Shayk.

Po več mesecih ugibanj sta manekenka in športnik oktobra 2022 potrdila, da sta se po 13 letih zakona ločila. | Foto: Guliverimage Po več mesecih ugibanj sta manekenka in športnik oktobra 2022 potrdila, da sta se po 13 letih zakona ločila. Foto: Guliverimage

Preberite tudi:

Gisele Bundchen
Trendi Manekenka se po ločitvi dobiva s svojim inštruktorjem ju-jitsuja #video
Novak Đoković
Sportal Đoković bi bil rad kot Brady #video
Gisele in Vania
Trendi Slavna manekenka žaluje
Ne spreglejte