Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

David Kos

Četrtek,
3. 5. 2018,
4.05

Osveženo pred

5 let, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,25

55

Natisni članek

Planet TV Mirko Mayer volitve 2018 Marjan Šarec

Četrtek, 3. 5. 2018, 4.05

5 let, 11 mesecev

3. del

Marjan Šarec: Zase imam dovolj in ne potrebujem ničesar več #video

David Kos

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,25

55

Predsednik stranke LMŠ Marjan Šarec je v oddaji Volitve: Nov začetek na Planet TV razkril, da je podedoval več travnikov in gozdov. "Zemlje se ponavadi ne prodaja. Zase imam dovolj in ne potrebujem ničesar več," je odločen kamniški župan.

Video: Planet TV


Preberite še

1. del: Marjan Šarec: Politika je trd in neizprosen boj. Prostora za romantiko ni. #video
2. del: Marjan Šarec: Brez težav bi šel v koalicijo s SD in NSi #video


Marjan Šarec kot dolgoletni navdušen gasilec ne želi biti tudi gasilec razmer v slovenski politiki. "Upam, da bomo delovali bolj preventivno," je optimističen.

Z lado nivo do svojih posesti

Razkriva, da svoje govore najraje pripravlja med pranjem avtomobila ali košenjem trave. Ker je teh govorov v zadnjem času precej, se temu primerno blešči tudi polnoletna lada niva. Priznava, da sam v čistem okolju bolje funkcionira. Upa, da bo čas za omenjene užitke našel tudi med politično kariero.

Marjan Šarec | Foto: Bojan Puhek Foto: Bojan Puhek S terencem se vozi do svojih travnikov in gozdov, še posebej pa med vožnjo v naravi uživata njegovi hčerki. Pojasnjuje, da je zemljišča podedoval in jih je kot javni funkcionar tudi že prijavil komisiji za preprečevanje korupcije. "Pozabil nisem na nobeno zemljišče. Kar imaš, je treba razkriti," opozarja.

Zase imam dovolj in ne potrebujem ničesar več

"Zemlje se ponavadi ne prodaja. Zase imam dovolj in ne potrebujem ničesar več. Dokler bom živ, ne bo nobeno od mojih zemljišč zazidljivo," je odločen kamniški župan.

Šarec je odgovarjal še na vprašanja iz Planetovih kuvert. Najprej je moral razkriti, kje je preživel najlepši dopust. "To je bilo na morju z družino. Drugačnega dopusta sploh ne poznam," je odgovoril oče dveh deklic.

Na vprašanje, ali je bolj srečen, ko reče "baba je žaba, žaba pa človek ni" ali ko reče "naj to volivci povedo na volitvah", je odgovoril, da za zadnje. "Drugo je moje, prvo pa sposojeno," je pojasnil.

Marjan Šarec | Foto: Bojan Puhek Foto: Bojan Puhek Še največ preglavic mu je povzročilo vprašanje, v katerem znanem filmu bi najraje nastopil in zakaj. "Morda v starejšem filmu To so gadi," je še sklenil Šarec.

Ne spreglejte