Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Matic Tomšič

Sreda,
7. 10. 2020,
10.06

Osveženo pred

3 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,33

11

Natisni članek

viralka

Sreda, 7. 10. 2020, 10.06

3 leta, 6 mesecev

Pošastno mučil psa, nato dobil "obisk" in se podelal v hlače #video

Matic Tomšič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,33

11

Čeprav je Izrael za omejitev širjenja novega koronavirusa povsem ugasnil javno življenje, to več kot dvesto razjarjenim ljudem v mestu Bat Yam ni preprečilo, da se v torek zvečer ne bi zbrali pred stanovanjem moškega, ki je srdito tepel svojega psa in to posnel, videoposnetki okrutnega početja pa so skupaj z njegovim domačim naslovom "ušli" na Facebook. Mučitelja živali je morala iz njegovega stanovanja rešiti policija. 

Novice Incident na šoli: policista odvlekla moškega brez maske #video

Videoposnetke moškega (pretresljivo  ogled na lastno odgovornost), ki je zverinsko trpinčil svojega psa, je na družbenem omrežju Facebook delil izraelski vplivnež Dennis Charkov in pripisal, da storilec živi v enem od večstanovanjskih poslopij v mestu Bat Yam. 

Surovež je na enem od videoposnetkov svojega psa tepel s pasom, na drugem pa mu je zvezal noge, nadel nagobčnik in ga z vso močjo tepel po trebuhu.  | Foto: Matic Tomšič / Posnetek zaslona Surovež je na enem od videoposnetkov svojega psa tepel s pasom, na drugem pa mu je zvezal noge, nadel nagobčnik in ga z vso močjo tepel po trebuhu. Foto: Matic Tomšič / Posnetek zaslona

Eden od Charkovih sledilcev ga je prepoznal in javno objavil njegov domači naslov. Pred domom mučitelja psa se je v torek zvečer po poročanju izraelskih medijev kljub temu, da je Izrael zaradi koronavirusa ugasnil javno življenje, nato zbralo več kot 200 ljudi, ki so moškega pozivali, naj se pokaže.

Posredovati je morala policija, saj je obstajala nevarnost, da bi množica pretepača psa linčala. Nekaj prisotnih ljubiteljev psov je v stanovanje moškega sicer vstopilo skupaj s policijo in mu grozilo tudi s fizičnim nasiljem, enega od njih so morali zadržati njegovi prijatelji.

Zagovornik pravic živali s tetovažami je v stanovanje vidno prestrašenega mučitelja psov vstopil skupaj s policisti in z njim najprej hotel fizično obračunati, nato pa se je vendarle umiril in mu zgolj "napel levite" (desno).  | Foto: Matic Tomšič / Posnetek zaslona Zagovornik pravic živali s tetovažami je v stanovanje vidno prestrašenega mučitelja psov vstopil skupaj s policisti in z njim najprej hotel fizično obračunati, nato pa se je vendarle umiril in mu zgolj "napel levite" (desno). Foto: Matic Tomšič / Posnetek zaslona

Policisti so moškega aretirali in ga mimo množice iz stanovanja "pretihotapili" skozi okno. Njegovega psa so medtem predali organizaciji za preprečevanje zlorab živali, ta deluje pod okriljem izraelskega ministrstva za kmetijsko, ki mu že išče nov, srečnejši dom. 

Oglejte si tudi:

Novice Grdo presenečenje za vse, ki so ure čakali legendarni vlak #video
Novice Je znanega politika med prenosom v živo zadela kap? #video
Novice Nor pobeg protestnika v Belorusiji pred policisti #video
Novice Sprovocirani policist udaril najstnika, načelnik pojasnil: "Roka mu je ušla" #video
Ne spreglejte