SiolNET. Novice Svet
4,75

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Mladi ljubimki ubili in razkosali moškega

4,75

termometer

19-letna Portugalka Maria Malveiro in njeno 23-letno dekle Mariana Fonseca sta obtoženi krutega umora 21-letnega hotelskega delavca Dioga Goncalvesa. Razlog je bil koristoljublje, saj sta se hoteli polastiti njegove dediščine.

Med pripravami na začetek sojenja so prišle na dan mnoge pretresljive podrobnosti zločina. Portugalski mediji poročajo, da naj bi bil Goncalves zaljubljen v Malveiro. Ta mu je 18. marca letos obljubila ples v naročju na njegovem domu, a mu je namesto tega v pijačo podtaknila močno pomirjevalo.

Dekleti sta ga nato zadavili in s prstnim odtisom prek pametnega telefona vdrli v njegovo spletno banko, iz katere sta ukradli 77 tisoč evrov, ki jih je dobil kot dediščino.

Argument, Tanja Fajon, Franc Bogovič, Ivo Hvalica, Sebastjan Jeretič Novice Dva tedna pred odločilnim dogodkom neprijetno presenečenje za Fajonovo

Naredili sta veliko napako

Truplo sta nato razkosali, pri čemer sta trup takoj odvrgli v morje in na pečini na rtu Sveti Vincent v Sagresu pustili njegov avtomobil, s čimer sta želeli ustvariti vtis, da je storil samomor. Glavo, stopala in roke pa sta imeli še več dni pri sebi, nakar sta jih prav tako odvrgli v morje. 

Dekleti sta z njegovega Facebooka še več dni pošiljali sporočila, da ne bi kdo posumil, kaj se je zgodilo.

A pri vsem tem sta storili veliko napako, saj trup, ki sta ga hoteli vreči v morje, ni pristal v vodi, ampak na kopnem.

Testiranje za koronavirus. koronavirus, koronavirus splošno covid-19 Novice V ponedeljek potrdili 99 novih okužb

Vzor jima je bil Dexter

Maria Malveiro je zločin že priznala in pojasnila, da ju je z njeno ljubimko navdihnil lik filmskega serijskega morilca Dexterja iz istoimenske televizijske serije.

Hrvaška Novice Hrvaška: Višje številke kot v ponedeljek, umrli še trije bolniki

 

 

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin