Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
5. 6. 2024,
14.04

Osveženo pred

1 mesec, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2,09
nosečnica otrok poročni dan poroka Matic Kolenc Indira Ekić

Natisni članek

Sreda, 5. 6. 2024, 14.04

1 mesec, 2 tedna

Vplivnica Indira Ekić pred rojstvom otroka skočila v zakon

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2,09
Indira Ekić in Matic Kolenc | Indira Ekić in Matic Kolenc na premieri filma Barbie | Foto Mediaspeed

Indira Ekić in Matic Kolenc na premieri filma Barbie

Foto: Mediaspeed

Slovenska vplivnica, podjetnica in nekdanja tekmovalka resničnostnega šova Biggest Loser Slovenija Indira Ekić se je poročila z dolgoletnim partnerjem Maticem Kolencem. Par je sicer pred kratkim sporočil, da bosta prvič postala starša.

Fotografijo s poročne slovesnosti je na svojem profilu na Instagramu delila sestra Emina Ekić in zapisala: "Gospe in gospodje, gospod in gospa Kolenc." Kot je razvidno s fotografije, sta se poročila civilno pred matičarjem na upravni enoti.

Fotografija, ki jo je na svojem profilu na Instagramu delila Emina Ekić. | Foto: Instagram/ekicemina_ Fotografija, ki jo je na svojem profilu na Instagramu delila Emina Ekić. Foto: Instagram/ekicemina_

Ekićeva je delila tudi fotografijo svoje sestre v halji, na kateri je napis "nevesta", na glavi pa ima poročno tančico. 

Uresničila se je njuna velika želja

Mladoporočenca sta sicer pred kratkim sporočila, da bosta prvič postala starša. Veselo novico sta delila s svojimi sledilci na Instagramu in zapisala, da se je uresničila njuna velika želja. "Sva šla na dopust, da se spočijeva, preden prideš. Najina velika želja se je uresničila. Že komaj čakava, da te spoznava, 'little one' (mali, op. p.). Midva sva pripravljena," sta zapisala pod posnetek, ki sta ga delila. In dodala: "Jao, to bo še zanimivo, si predstavljate mešanico mene in Matica."

Indira je objavila tudi fotografijo, s katero je pokazala nosečniški trebušček, in delila nekaj občutkov o nosečnosti: "Nosečniški hormoni mi delajo sto na uro. Jokam večkrat na dan, ker čutim tako hvaležnost, za katero ni besed, da bi jo lahko opisala." "Hkrati mi je pa tako smešno, ker se prepiram za vsako malenkost in potem spet umiram od smeha, za kar so again (spet, op. p.) 'krivi' hormoni. No, Maticu ni več tako smešno. Verjetno komaj čaka, da se ta vrtiljak čustev konča," se je pošalila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic)

Matic ji je pomagal izgubiti odvečne kilograme

Indira Ekić in Matic Kolenc sta se spoznala na snemanju šova The Biggest Loser Slovenija, kjer je Ekićeva sodelovala kot tekmovalka, Kolenc pa kot osebni trener, ki je tekmovalcem pomagal izgubiti odvečne kilograme. Skupaj sta že šest let. 

Lansko leto sta skupaj sodelovala tudi v šovu Super par in zmagala. Januarja lani sta se ob peti obletnici zaročila. "Ti si razlog, da verjamem v pravo ljubezen. Verjamem v usodo in zato stoodstotno DA za vedno," je Indira takrat zapisala ob fotografiji, ki jo je delila s sledilci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic)

Preberite tudi:

Indira Ekić in Matic Kolenc
Trendi Indira Ekić in Matic Kolenc bosta prvič postala starša
Indira Ekić in Matic Kolenc
Trendi Slovenska vplivnica zaročena s fantom, ki ji je pomagal izgubiti odvečne kilograme #foto
Jernej in Monika Kuntner
Trendi Igralec Jernej Kuntner z ženo praznuje 30. obletnico poroke
Ne spreglejte