Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
17. 10. 2024,
11.39

Osveženo pred

2 uri, 32 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2,82

Natisni članek

Natisni članek

Spotkast Spotkast starši vzgoja Instagram vplivneži Teja Jugovic

Četrtek, 17. 10. 2024, 11.39

2 uri, 32 minut

Slovenska vplivnica jezno: Očitajo nam bogastvo #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2,82

Je ena od najbolj znanih slovenskih vplivnic, ki ima samo na Instagramu skoraj sto tisoč sledilcev, a izpostavljenost prinaša tudi negativne plati, proti katerimi se Teja Jugovic bori s samozavestjo in odločnostjo. Največ ji pomeni odnos, ki ga ima z družino, o tem, zakaj motijo določene ljudi, pa je odkrito spregovorila v novi epizodi Spotkasta, ki ji lahko prisluhnete že v petek.

Teja Jugovic, ki jo uporabniki družbenega omrežja Instagram zagotovo najbolj poznajo pod vzdevkom Coolmamacita, je v pogovoru z Evo Cimbolo za Spotkast povedala, da se zelo dobro počuti v svoji koži in zato ne pozna tabu tem. Iskren odnos zaznamuje tudi njeno družinsko življenje, z možem Janijem se z otrokoma Sio in Inajem o vsem odkrito pogovorita. Tudi o težjih temah, kot je nevoščljivost.

Frustracije staršev se prenesejo na otroke

Teja namreč opaža, da sta bila otroka zaradi izpostavljenosti svojih staršev nekoč obravnavana pozitivno, skozi leta pa se je začel kazati tudi negativen odziv. "Zdaj vidim, da motiva določene starše," opaža Teja in odkrito pove, da sliši veliko pripomb o njihovem domnevnem bogastvu. "Z otroki se nenehno pogovarjam o tem bogastvu. Bogastvo je zdravje, bogastvo je družina. Kaj boš z denarjem, če ne boš zdrav?" se sprašuje energična 41-letnica.

Najbolj jo moti, da se frustracije staršev prenesejo na otroke. "Ti ljudje se potem pogovarjajo pred svojimi otroki tako, kot se pogovarjajo, in posledično se to sovraštvo prenese na otroka, ki ni nič kriv," še doda in omeni tudi izkušnjo, ki jo je hčerka Sia doživela, ko so si v šoli ogledali videospot za mamino pesem Moj mali svet.

Več v zgornjem posnetku, celotni epizodi Spotkasta z vedno iskreno Tejo Jugovic, ki spregovori tudi o drugih negativnih plateh izpostavljenosti, lažnih prijateljstvih v svetu vplivnic, pa tudi o tem, ali kdaj ugasne telefon, lahko prisluhnete že v petek!
Gašper Šircelj thumb
Trendi Iz Maribora do Singapurja na kolesu: to državo je želel čimprej zapustiti #video
Rebeka Dremelj thumb
Trendi Rebeka Dremelj iskreno: Bolezen me je zelo spremenila #video
Maja Ferme thumb
Trendi "Izbranka Gorana Dragića bo zelo vplivala na njegovo kariero" #video

Ne spreglejte