Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
5. 7. 2024,
21.05

Osveženo pred

3 dni, 3 ure

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,70

Natisni članek

pevec Mumbaj Indija poroka nastop glasba Justin Bieber

Petek, 5. 7. 2024, 21.05

3 dni, 3 ure

Justin Bieber bo nastopil na poroki sina najbogatejšega Azijca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,70
Justin Bieber | Justin Bieber je že prispel v Indijo, kjer naj bi po poročanju tujih medijev nastopil na poroki indijskega milijarderja Ananta Ambanija.   | Foto Profimedia

Justin Bieber je že prispel v Indijo, kjer naj bi po poročanju tujih medijev nastopil na poroki indijskega milijarderja Ananta Ambanija.

Foto: Profimedia

Svetovni zvezdnik Justin Bieber se te dni mudi v Indiji, kjer bo nastopil na poroki indijskega milijarderja, za svoje usluge pa bo zaslužil vrtoglavih deset milijonov dolarjev (9,2 milijona evrov).

Tridesetletni kanadski pevec Justin Bieber je že prispel v indijski Mumbaj, kamor ga je povabil indijski milijarder Anant Ambani, sicer najmlajši sin največjega indijskega poslovnega tajkuna Mukesha Ambanija. Ta je trenutno deseti najbogatejši človek na svetu in najbogatejši Azijec.

Mark Zuckerberg, zabava najbogatejšega Azijca
Trendi Na milijonski zabavi najbogatejšega Azijca tudi Rihanna in Zuckerberg #video

Devetindvajsetletni Anant se bo v sredini meseca poročil z Radhiko Merchant, hčerko bogatega poslovneža Virena Merchanta. Sedeminšestdesetletni Mukesh je predsednik in generalni direktor podjetja Reliance Industries, ki ima povezave na področju nafte in plina, finančnih storitev, maloprodaje in telekomunikacij. Forbes njegovo neto vrednost ocenjuje na 116 milijard dolarjev (107 milijonov evrov).

Bieber bo po svojem nastopu bogatejši za več kot devet milijonov evrov. | Foto: Profimedia Bieber bo po svojem nastopu bogatejši za več kot devet milijonov evrov. Foto: Profimedia

Poročno slavje naj bi se po poročanju ameriških medijev začelo 12. julija in bo trajalo do 14. julija.

Indijski milijarder ne varčuje niti pri predporočnih slavjih

Predporočno slavje se je pravzaprav začelo že pred meseci, ko je Mukesh Ambani za svojega sina pripravil velik predporočni dogodek. Med več kot tisoč povabljenimi gosti na seznamu za tridnevno druženje so bili milijarderji, bollywoodske zvezde, med drugim tudi Mark Zuckerberg, Rihanna, ki je tudi nastopila, A$AP Rocky, Bill Gates, Ivanka Trump in Hillary Clinton.

Že leta 2018 pa je popzvezdnica Beyonce nastopila na predporočnem slavju Ambanijeve hčerke Ishe Ambani, ki se je poročila z možem Anandom Piramalom. Med pomembnimi gosti sta bila že takrat nekdanja ameriška državna sekretarja Hillary Clinton in John Kerry. Slovesnost naj bi stala sto milijonov dolarjev, vključno z nastopom Beyoncé.

Oglejte si še:

Lorella Flego poroka
Trendi Televizijska voditeljica Lorella Flego stopila pred oltar #foto
David in Victoria Beckham, obletnica poroke
Trendi David in Victoria Beckham praznujeta srebrno obletnico poroke
Ne spreglejte