Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
18. 9. 2024,
18.05

Osveženo pred

2 uri, 17 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,05

Natisni članek

Natisni članek

glasba kantavtor zvezdniki poroka pevec Charlie Puth

Sreda, 18. 9. 2024, 18.05

2 uri, 17 minut

Glasbenik Charlie Puth je z izbranko Brooke stopil pred oltar

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,05
Charlie Puth, Brooke Sansone | Glasbenik Charlie Puth se je poročil s svojo izbranko Brooke Sansone, danes gospo Puth. | Foto Guliverimage

Glasbenik Charlie Puth se je poročil s svojo izbranko Brooke Sansone, danes gospo Puth.

Foto: Guliverimage

Ameriški pevec, avtor in producent Charlie Puth se je po dobrih dveh letih zveze poročil s svojo izbranko Brooke Sansone. Mladoporočenca se sicer poznata že iz otroštva, večno zvestobo pa sta si obljubila na družinski posesti v Montecitu v Kaliforniji.

Dvaintridesetletni ameriški glasbenik in pevec Charlie Puth (Charles Otto Puth Jr.) se je po letu dni zaroke poročil s svojo izbranko Brooke Ashley Sansone. Romantični obred in slavje sta potekala ves konec tedna, večne obljube pa sta si izrekla 7. septembra na družinskem posestvu v Montecitu v Kaliforniji. Nevesta, ki tako kot Puth prihaja iz New Jerseyja, je podrobnosti s poroke delila za revijo Vogue.

"Med nama sta vedno obstajali iskrica in kemija, vendar se je zdelo, da čas nikoli ni bil pravi – dokler ni bil. Kot da bi bila med nama nevidna vrvica, ki nama je pokazala, da je najpomembnejše ujeti pravi trenutek v času," je za omenjeno revijo povedala Brooke. "Želela sem, da najina poroka združi tradicijo s sodobno nekonvencionalnostjo ter da je vsaka podrobnost sproščena, a popolna, premišljeno kurirana," je za Vogue še med drugim povedala nevesta.

Poročno slavje se je začelo že v petek z večerjo na ranču San Ysidro, dogajanje pa se je naslednji dan preselilo v rezidenco Puth, kjer so na teniškem igrišču stregli pijačo in sladice. Večne zaobljube in prstana si je par izmenjal pred oljko. "Želela sva, da je slovesnost preprosta, a nepozabna," je še razkrila nevesta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlie Puth (@charlieputh)

"Danes stojim pred tabo Brooke in si ne morem pomagati, da ne bi spoznal, da sem danes najsrečnejši, kar sem bil v 32 letih življenja. Nekaterih stvari nisem mogel predvideti, ampak ena stvar je bila vedno jasna. Da, nekako se mi je zdelo, da sem vedno vedel, da bom tukaj stal s teboj," je ob videu s poročnega slavja na Instagramu zapisal Puth.

Mladoporočenca sta za svoj prvi poročni ples zaplesala na pesem Jersey Girl Brucea Springsteena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by brooke puth (@puthbrooke)

"Ljubim te, Brooke, vedno sem te in s tabo sem najboljši. Obljubim, da te bom ljubil vsak dan v tem življenju in še bolj, ko se premaknemo v naslednje. Brooke Ashley Sansone, zdaj boš Brooke Ashley Puth, naredila si me najsrečnejšega človeka na svetu. Vedno si bila ti," je ob galeriji poročnih fotografij še zapisal svetovno znani glasbenik.

Puth je avtor ene najbolj predvajanih pesmi na YouTubu

Štiriindvajsetletna Sansone je obiskovala College of Charleston in ima diplomo iz trženja ter se trenutno ukvarja z digitalnim marketingom in je koordinatorka za odnose z javnostmi. S Puthom se poznata že iz mladostniških let, njuna očeta pa sta skupaj obiskovala osnovno šolo. Par, ki je svojo zvezo začel junija 2022, jo je javnosti predstavil šele konec istega leta.

Puth je obiskoval znameniti Barklee College of Music ter je znan tudi po svojem popolnem posluhu in odličnem igranju klavirja. Pripravlja novi album, zadnjega je izdal oktobra 2022 in ga naslovil Charlie. Širši javnosti se je prvič predstavil leta 2011 v oddaji The Ellen Degeneres Show in kasneje kot avtor sodeloval pri eni največjih uspešnic, pesmi See you again, ki je naslovna pesem filma Hitri in drzni 7 ter je izšla leta 2015. S filmom so se spomnili tudi pokojnega igralca Paula Walkerja, ki je umrl v prometni nesreči. Puthove največje uspešnice so še Attention, We don't talk anymore, How long in druge.

Preberite še:

Monika Avsenik in Anže Langus Petrovič poroka
Trendi Poročila sta se glasbenika Monika Avsenik in Anže Langus Petrović
Tadej Pišek in Vilja Lukan
Trendi Igralec Tadej Pišek na skrivaj stopil pred oltar

Ed Westwick in Amy Jackson
Trendi Igralec Ed Westwick se je poročil v Italiji
Martha Louise, norveška princesa, Durek Verrett
Trendi Norveška princesa in ameriški šaman dahnila usodni da
Charlie Puth
Trendi Glasbenik Charlie Puth se je zaročil
Ne spreglejte