Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
19. 6. 2024,
18.37

Osveženo pred

3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2,35

Natisni članek

Natisni članek

Ivana Knöll poletje Uživajmo poletje Uživajmo poletje navijanje nogomet Euro 2024 Euro 2024 konkurenca konkurenčnost Knoll Doll

Sreda, 19. 6. 2024, 18.37

3 mesece

Dvoboj navijačic in bujnih oprsij: kdo je dekle, ki je velika konkurenca Knoll Doll?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2,35
Magdalena Lena Keškić | Je Magdalena Keškić največja konkurenca Knoll Doll? | Foto Instagram/lenakeskic

Je Magdalena Keškić največja konkurenca Knoll Doll?

Foto: Instagram/lenakeskic

Najbolj poznana navijačica hrvaške nogometne reprezentance Knoll Doll je dobila konkurenco v Magdaleni Keškić, ki je prav tako velika podpornica vatrenih, a slave in prepoznavnosti Knoll Doll ji še ni uspelo doseči. Kdo sploh je ta nemška vplivnica s hrvaškimi koreninami?

Najbolj znano navijačico hrvaških nogometašev Knoll Doll (Ivana Knöll) smo že dodobra spoznali, že od 2022 in svetovnega prvenstva v Katarju pa vatrene prav tako spremlja in za njih navija 21-letna Magdalena Keškić, ki je tako kot Knoll Doll nemška vplivnica hrvaških korenin. Prihaja iz Hockenheima v okolici Mannheima, je poročal Fenix magazine.

"Ta priljubljenost ni nič novega, v medijih sem že od svojega 14., 15. leta. Vsi so že navajeni. Podpirajo me, podpirajo to, kar počnem, in srečni so tako kot jaz," je na prejšnjem svetovnem prvenstvu povedala o svoji prepoznavnosti.

"Vidim se kot normalno dekle. Nisem pričakovala vse te priljubljenosti, vsega tega, kar se dogaja okoli mene, a se nisem spremenila in ostala sem normalno dekle. Ivana Knoll je lepo in čedno dekle, vendar se ne bi primerjala z njo," je še povedala o primerjavi s Knoll Doll.

Keškićevi, ki se preživlja kot modelka in vplivnica, delala pa naj bi tudi v očetovem podjetju, na Instagramu sledi okoli 345 tisoč ljudi. Poletja naj bi preživljala na Hrvaškem, na svojih družbenih omrežjih pa se rada pohvali z izzivalnimi fotografijami, za katere komaj še verjamemo, da so resnične, saj so močno retuširane in obdelane.

Rada pokaže razkošen način življenja

21-letnica z objavami tudi rada pokaže svoj razkošen način življenja, drage avtomobile in kraje, ki jih je obiskala. Tudi na evropskem prvenstvu v Nemčiji si bo Keškićeva ogledala tekme hrvaške reprezentance, spremljala jih je že ob porazu z 0:3 proti Španiji, danes pa si bo ogledala tudi zelo pomemben obračun za Hrvaško, saj se bodo reprezentanti v Hamburgu pomerili z reprezentanco Albanije.

Tako je bila Magdalena Keškić videti pred lepotnimi operacijami, s katerimi si je dala povečati (vsaj) prsi in ustnice.

Oglejte si še:

Srbske WAGs
Trendi Od manekenk do Cecine hčerke: to so izbranke srbskih nogometašev
slovenska nogometna reprezentanca
Trendi Lepotice, ki jih ljubijo slovenski nogometaši
Knoll Doll, Ivana Knoll
Trendi Knoll Doll že v Berlinu, kjer bo prvo tekmo odigrala Hrvaška
Kyle Walker
Trendi Drama v družini nogometaša: ta zanika, da je poleg žene na tekme povabil tudi ljubimko
Ne spreglejte