Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
17. 6. 2024,
22.22

Osveženo pred

1 teden, 1 dan

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,46

Natisni članek

Euro 2024 Euro 2024 pričeska lasje nogomet Benjamin Šeško Benjamin Šeško

Ponedeljek, 17. 6. 2024, 22.22

1 teden, 1 dan

Benjamin Šeško in vse njegove pričeske #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,46
Benjamin Šeško | Benjamin Šeško je na pripravah pred evropskim prvenstvom predstavil svojo novo pričesko, odločil se je za svetlo barvo las in presenetil. | Foto www.alesfevzer.com

Benjamin Šeško je na pripravah pred evropskim prvenstvom predstavil svojo novo pričesko, odločil se je za svetlo barvo las in presenetil.

Foto: www.alesfevzer.com

Napadalec nemškega RB Leipziga in slovenske nogometne reprezentance Benjamin Šeško je v zadnjih tednih in mesecih znotraj nogometnih krogov glavna tema pogovorov, ne samo zaradi svojih odličnih predstav, ki jih kaže na zelenicah, ampak tudi zaradi svojih zanimivih pričesk, ki jih visokorasli nogometaš menja kot po tekočem traku.

Enaindvajsetletni napadalec Benjamin Šeško, ki je v pretekli sezoni zasijal v nemškem klubu RB Leipzig, za katerega je v vsej klubski sezoni zabil 18 golov ter jim dodal dve asistenci, svojo odlično formo in predstave kaže tudi v barvah slovenske nogometne reprezentance. To je visokorasli, 195 centimetrov visoki Radečan pokazal že na prvi tekmi z Dansko, ko ga je po močnem strelu le nekaj centimetrov ločilo od izjemnega zadetka, vratnica pa se je po njem tresla še kar nekaj časa.

Kasper Hjulmand
Sportal Besede Danca, ki bodo še dodatno motivirale Šeška!

V zadnjem letu in pol je vroči slovenski nogometaš poleg tekem z visoko oceno, ki jih je pokazal na zelenicah, zamenjal tudi kar nekaj pričesk. V spodnji galeriji si lahko pogledate vse njegove izstopajoče stilske preobrazbe:

Fotogalerija
1
 / 6

Šeško je tik pred začetkom evropskega prvenstva v Nemčiji vsaj za nekaj časa razblinil upe številnih evropskih klubskih velikanov in podaljšal pogodbo z nemškim RB Leipzigom do konca junija 2029. Rdečim bikom iz Lepziga se je pridružil lani, njegova tržna vrednost pa trenutno po zadnji oceni Transfermarkta znaša 50 milijonov evrov, bo pa ta, če bo v dresu Slovenije prikazal bleščeče predstave, zagotovo še zrasla.

Benjamin Šeško
Sportal Benjamin Šeško tudi uradno podaljšal sodelovanje z Leipzigom

Nekaj besed o tem, kako dober je slovenski napadalec, je Šešku še pred dvobojem namenil tudi danski selektor Kasper Hjulmand, ki je Slovenca sicer pohvalil, a ob tem ni pozabil na svojega mladega varovanca v napadu Rasmusa Hojlunda: "Res je. Slovenija ima odličnega napadalca, a ga imamo tudi mi. To je Hojlund (Rasmus Hojlund, 21-letni napadalec Manchester Uniteda, op. a.). Zelo sta si podobna, oba odlikuje hitrost. Šeško ima odlično levo nogo. Je igralec, ki ga poznamo zelo dobro. Za Slovenijo je zelo pomemben, predstavlja zvezdo, mladega napadalca, pred katerim je čudovita prihodnost, a smo se nanj pripravili. Vesel sem, da smo dobro odigrali zadnji prijateljski tekmi. Ko smo se pomerili z Norveško, je zanje igral Haaland (Erling Haaland, eden najboljših napadalcev na svetu in zvezdnik Manchester Cityja, op. a.), ki je napadalec podobnega tipa kot Šeško, in smo ga dobro ustavili," je pojasnil danski strateg, ki vodi rdeče-bele dinamite od leta 2020.

A kot kažejo tudi uradni podatki po koncu tekme med Slovenijo in Dansko, si je boljšo oceno v primerjavi z mladim Dancem prislužil slovenski biser. Šeško je po Flashscoru prejel oceno 6,9, Hojlund pa si je prislužil oceno 6,8. Najvišjo oceno, 8,1 si je prislužil igralec tekme in danski veteran ter strelec rdeče-belih Christian Eriksen.

Visokorasli in hitri slovenski napadalec je do zdaj dres s slovenskim grbom oblekel 30-krat in dosegel 11 golov.

slovenska nogometna reprezentanca
Trendi Lepotice, ki jih ljubijo slovenski nogometaši

Oglejte si še:

Euro 2024 Slovenija Danska
Sportal Šešku in Šporarju gol ni bil usojen, za remi zabil Janža. Poraz Srbije.
Vanja Drkušić
Sportal Vanja Drkušić: Če delaš pošteno in dobro, te mora nogomet nagraditi
Erik Janža, Eruo 2024
Sportal Erik Janža. Slovenski junak z neverjetno življenjsko zgodbo.
Slovenska nogometna reprezentanca
Sportal Lepa in čustvena gesta slovenskih nogometašev v spomin pokojnemu Matiji Šarkiću
Ne spreglejte