Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Četrtek,
13. 9. 2018,
11.39

Osveženo pred

5 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,38

3

Natisni članek

Instagram prehrana trening urnik dela Mark Wahlberg

Četrtek, 13. 9. 2018, 11.39

5 let, 7 mesecev

Mark Wahlberg razkril svoj urnik: vstaja ob 2.30, telovadi ob 3.40 #video

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,38

3

Mark Wahlberg | Mark se strogega urnika drži šest dni v tednu. | Foto Instagram

Mark se strogega urnika drži šest dni v tednu.

Foto: Instagram

Ameriški igralec in producent Mark Wahlberg je s svojimi sledilci na Instagramu delil naporen urnik, ki mu sledi vsak dan razen nedelje, ko je dan za počitek in obisk cerkve.

Na željo svojih sledilcev je Mark Wahlberg med zgodbami na Instagramu delil natančen potek svojega dneva, ki se začne že ob 2.30. Takoj ko vstane, sledi molitev, nato zajtrk, ob 3.40 pa je čas za prvi trening v dnevu, ki traja uro in pol.

Ob 5.30 je na vrsti obrok po telovadbi, nato prha, golf, prigrizek ter regeneracija mišic v hladni kriokomori. Gre za terapijo, na katero prisegajo številni športniki, med njimi tudi košarkar LeBron James. Tekoči dušik v komori zrak na ohladi na -150 stopinj Celzija, kar olajša bolečine v mišicah in sklepih.

Mark Wahlberg | Foto: Instagram & Imdb Foto: Instagram & Imdb

Sledi prigrizek, druženje z družino, sestanki ali službeni klici, ob 13. uri pa kosilo. Ob 14. uri se spet posveča delu, uro pozneje pobere otroke v šoli, ob 15.30 pa si privošči še tretji prigrizek v dnevu. Ob 16. uri je čas za drugi trening, uro po tem prhanje, ob 17.30 večerja z družino in ob 19.30 se že odpravi spat.

Strog urnik tudi pri prehrani

S svojimi sledilci je spregovoril tudi o prehrani, ki je prav tako skrbno načrtovana. "Zajtrk sestavljajo ovseni kosmiči, borovnice in arašidovo maslo. Nato si privoščim beljakovinski napitek, tri puranje burgerje ter pet kosov sladkega krompirja ob 5.30 zjutraj."

Z obilnimi obroki nadaljuje ob 8. uri zjutraj, ko poje 10 puranjih mesnih kroglic, ob 10.30 piščanca na žaru s solato in dvema trdo kuhanima jajcema, olivami, avokadom, kumaro in paradižnikom.

"Ob 13. uri pojem zrezek z zelenimi paprikami, ob 15.30 pa piščanca na žaru s kitajskim zeljem. Ob 17.30 je na meniju morski list ali brancin z zelenjavo, morda še nekaj krompirja," je razložil in še dodal, da skozi ves dan spije zelo veliko vode.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No days off. #330amclub #4amclub @performinspired

A post shared by Mark Wahlberg (@markwahlberg) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Wahlberg (@markwahlberg) on

Čeprav se zaradi skrbno načrtovanih ur zdi, da igralec nima ravno prostega časa, pravi, da mu takšen urnik omogoča, da je več s svojo družino. "Ta čas, ki ga jaz porabim za telovadbo, golf in druge stvari, se otroci ravno začnejo zbujati, zato se izide ravno prav."

Ravno prav se mu izide tudi na poslovem področju, saj je Wahlberg eden najuspešenjših igralcev in producentov v ameriškem šovbiznisu. Lani je bil z 68 milijoni dolarjev (približno 58 milijonov evrov) zaslužka v 2016 razglašen celo za najbolje plačanega igralca.

Preverite še:

Marko Potrč
Trendi Jedilnik Marka Potrča: za zajtrk pet celih jajc in še dva beljaka #video
Alenka Košir
Trendi So fitnes vplivneži najbolj pozitiven del družbenih omrežij?
Ne spreglejte