SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger
FEBRUAR NA KANALU VIASAT EXPLORE

Pridružite se avstralskim lovcem na zlato

0

termometer

 | Foto:

Kanal Viasat Explore je namenjen radovednim gledalcem, ki jih zanima raziskovanje vsega novega in nenavadnega. Preverite, katere nove vsebine si boste na njem lahko ogledali februarja.Avstralski lovci na zlato (Aussie Gold Hunters)
Od četrtka, 1. februarja, ob 22.25. │ Sezona: 2. │ Št. epizod: 10 x 60 min.

V seriji sledimo trem odločnim ekipam iskalcev zlata, ki si globoko v avstralski divjini prizadevajo odkriti veliko najdbo, pri čemer jih spremljajo številna tveganja.

V tej sezoni bomo spoznali povsem svežo skupino trdoživih karizmatičnih zlatosledcev in razširjeno zasedbo živahnih posameznikov, medtem ko se bomo potopili v zakulisje življenja, kot ga narekujejo te pomembne najdbe zlata.

Pobeg (Escape)

Foto: All3Media | Foto: Foto: All3Media

Ob sredah, od 21. februarja, ob 21.45. │ Sezona: 1. │ Št. epizod: 5 x 60 min.

Skupina visoko usposobljenih inženirjev bo pahnjena v obupne okoliščine in prepuščena sami sebi. Jim bo uspelo pobegniti? V oddaji, ki temelji na resničnih dogodkih, bomo spremljali majhno skupino spretnih posameznikov, ki so obtičali na kraju nesreče v neprijaznem okolju, daleč od civilizacije.

Njihova edina možnost za rešitev je gradnja novega vozila iz razbitin, pa naj bo čoln, letalo, lebdeče vozilo ali nekaj povsem drugega, česar si ne znate niti predstavljati.

Zvezdniški ribolov (The Big Fish Off)

Foto: TVF International | Foto: Foto: TVF International

Ob ponedeljkih, od 19. februarja, ob 21.45. │ Sezona: 3. │ Št. epizod: 5 x 60 min.

Prihaja nova sezona edinstvene oddaje o tekmovalnem ribolovu! Vsak teden bosta kapetana ekip Ali Hamidi in Dean Macey dvema zvezdnikoma pomagala prestati tri ribiške izzive v bitki za naslov najboljšega ribiča.

Postregla bosta tudi s poučnimi nasveti za navdušene trnkarje, njuna vedra drža in vesela narava pa bosta poskrbeli, da bo oddaja zabavala vso družino.

Puščavski zakladi (Desert Collectors)

Foto: TCB Media Rights | Foto: Foto: TCB Media Rights

Od nedelje, 4. februarja, ob 17.35. │ Sezona: 1. │ Št. epizod: 13 x 60 min.

Dogajanje je postavljeno v nahajališča zlata Zahodne Avstralije, neke vrste avstralski divji zahod, ki ga v glavnem sestavlja puščava. To območje je eno od največjih rudarskih bogastev zlata in niklja na svetu ter dom številnim čudaškim posameznikom.

Pridružite se puščavskima nabiralcema Nigelu in Normu na njunem potovanju čez čudovito avstralsko divjino, prežeto z bogato kulturno zgodovino in zapuščino, v lovu na edinstvene zaklade, in spoznajte ljudi, ki vse življenje nabirajo te dragocenosti.

Gradnja velikanov (Building Giants)

Foto: Windfall | Foto: Foto: Windfall

Od petka, 2. februarja, ob 17.55. │ Sezona: 1. │ Št. epizod: 8 x 60 min.

Ta informativna serija razkriva izjemne inovacije, ki omogočajo gradnjo rekordnih superkonstrukcij. Od najdaljših predorov na svetu in najsodobnejših nebotičnikov do najbolj prometnih podhodov in največjih bojnih ladij.

Lov: Aljaska (The Hunt: Alaska)

Foto: AETN | Foto: Foto: AETN

Od četrtka, 1. februarja, ob 21.45. │ Sezona: 1. │ Št. epizod: 4 x 60 min.

Lovci se dvakrat na leto odpravijo v divjino težko prehodnega otoka Kodiak na Aljaski, da bi ulovili kodiaškega rjavega medveda, ki velja za največjega kopenskega plenilca.

Serija prikazuje zasledovanje medveda čez kilometre zahrbtnega terena ob težavnih vremenskih pogojih, ki jih morajo premagovati lovci na svojih desetdnevnih odpravah.

Nevarnost pa so tudi medvedi sami, saj zrastejo do višine 3,6 metra, imajo kot britev ostre kremplje in neverjetno močne čeljusti ter se znajo presenetljivo dobro izmuzniti.

Teh zveri ni preprosto ujeti, a vendar lovcem to uspeva, pri tem pa upoštevajo celo paleto regulacij, ki zagotavljajo spoštljivo ravnanje z živalmi in pokrajino, ter skrbijo za zdravo medvedjo populacijo.Kanal Viasat Explore je na televiziji Telekoma Slovenije na programskem mestu 130.*

Kanal je vključen v programske opcije MINI, STANDARD in MEGA HD ter omogoča funkcijo sedemdnevnega ogleda nazaj.

Če želite izvedeti podrobnosti o posameznih vsebinah in preveriti natančen čas njihovega predvajanja, obiščite najzanesljivejši TV-spored kanala Viasat Explore.

*Velja za komunikator BOX.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin