Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
15. 4. 2020,
16.45

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

advertorial Kevin Hart Jack Black Dwayne Johnson TV Telekoma Slovenije

Sreda, 15. 4. 2020, 16.45

2 meseca, 1 teden

Že v videoteki DKino!

Jumanji: Naslednja stopnja (Jumanji: The Next Level)

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
Jumanji: Naslednja stopnja | Jumanji: The Next Level © 2019 Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved.

Jumanji: The Next Level © 2019 Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved.

Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart in preostali člani družbe se vračajo v težko pričakovanem nadaljevanju komične akcijsko-domišljijske uspešnice Jumanji: Dobrodošli v džungli, naslednja stopnja najnevarnejše igre na svetu pa je še razburljivejša in zabavnejša od prejšnje.

ZDA │ 2019 │ 105 min. │ Akcijska domišljijska komična pustolovščina

R: Jake Kasdan│ I: Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Awkwafina, Nick Jonas

IMDb: 6,7/10 │ Rotten Tomatoes: 71 % │ Uporabniki Googla: 91 %

Kar nekaj časa je minilo, odkar so Spencer, Fridge, Bethany in Martha igrali davno pozabljeno igro Jumanji. Ko se eden od njih znova znajde v njej, preostali odidejo za njim, da bi ga rešili.

April 2020 na Viasat Explore
Trendi Orjaški krap v Sloveniji

Toda igra se je medtem spremenila. Njihove reinkarnacije so drugačne, vpleteni so novi liki, igra sama pa je še zahtevnejša in nevarnejša kot prej. Jo bodo tudi tokrat vsi uspešno dokončali?

Fotogalerija
1 / 8

"Kdo ob svežem gradivu ne bi želel videti, da bi se igralska zasedba vrnila v naslednjem poskusu? Ravno ko ste mislili, da se je za Jumanji igra končala, franšiza pridobi dodatno življenje." Thomas Floyd, Washington Post

TV-priporočila: filmi iz jugovzhodne Azije
Trendi Iz jugovzhodne Azije z ljubeznijo do filma

"Naslednja stopnja učinkuje natančno iz istih razlogov, kot je Dobrodošli v džungli. Film ni nikoli dolgočasen, je resnično smešen na družini prijazen, a še vedno pameten način, kemija igralcev pa je izjemna – vse skupaj preprosto deluje." Sarah Hagi, Globe and Mail

Napovednik filma Jumanji: Naslednja stopnja:

Zanimivosti:

  • Jumanji: Naslednja stopnja je neposredno nadaljevanje filma Jumanji: Dobrodošli v džungli (2017) in četrti celovečerec v franšizi.
    Jumanji: Naslednja stopnja | Foto: Ta se je začela s filmom Jumanji (1995) in nadaljevala s filmom Zathura: vesoljska pustolovščina (2005), med letoma 1996 in 1999 pa so na malih zaslonih predvajali še animirano serijo Jumanji.
  • Vsi trije filmi Jumanji temeljijo na istoimenski fantazijski slikanici iz leta 1981, ki jo je napisal in ilustriral ameriški avtor Chris Van Allsburg, film Zathura: Vesoljska pustolovščina pa je prirejen po njenem knjižnem nadaljevanju Zathura (2002).
  • Igralski zasedbi prvega dela sta se v nadaljevanju pridružila Danny DeVito in Danny Glover, omenjena pa sta bila soigralca že v kriminalnem trilerju Mojster za dež (1997).
  • Jumanji: Naslednja stopnja | Foto: To je že četrti skupni projekt Dwayna Johnsona in Kevin Harta po filmih Obveščevalna (2016), Jumanji: Dobrodošli v džungli (2017) in Hitri in drzni: Hobbs & Shaw (2019) in peti skupni projekt Jacka Blacka in Colina Hanksa po filmih Orange County (2002), King Kong (2005), Tenacious D in usoda rocka (2006) ter Jumanji: Dobrodošli v džungli.
  • Film so izjemno hitro poslali v kinematografe. Snemati so ga začeli februarja 2019 in končali maja 2019, premiero pa je doživel že decembra 2019. Večina filmov velikih hollywoodskih studiev prispe v kinematografe skoraj leto po koncu snemanja.
Beg ljubimcev
Trendi Merritt Wever in Domhnall Gleeson sta ljubimca na begu

 V videoteki DKino si oglejte tudi:

Hitri in drzni: Hobbs in Shaw
Trendi Hitri in drzni: Hobbs in Shaw (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw)
Charliejevi angelčki
Trendi Charliejevi angelčki (Charlie's Angels)
Vrnitev v deželo zombijev
Trendi Vrnitev v deželo zombijev (Zombieland: Double Tap)
Ne spreglejte